Skip to main content

Petunia werd helemaal alleen gevonden in Vari, een buitenwijk van Athene door een vriendelijk echtpaar. Ze brachten Petunia naar een dierenkliniek in de buurt. Helaas had Petunia geen chip, dus alles over haar verleden is onbekend. Onze collega’s haalden haar ut de kliniek en proberen nu samen met DZG een thuis voor haar te vinden.
Petunia is een beetje temperamentvol als het op mensen aankomt. Het zal voor haar goed zijn om geadopteerd te worden in een huishouden zonder kinderen. Ik ben op mijn hoede voor mensen omdat ze beschermend kan zijn voor degenen om wie ze geeft, maar ze is erg vriendelijk als ze op de juiste manier benaderd wordt. Petunia kan bang worden van plotselinge onverwachte bewegingen en harde geluiden en zou gedijen op
een rustige plek. Zij heeft zich snel aangepast aan de nieuwe omgeving en mensen. Petunia geniet van menselijk gezelschap en menselijke interactie en van knuffels! Het enige deel van haar lichaam waar Petunia niet graag aangeraakt wil worden is haar rug, maar niemand weet de reden hierachter. Ze ligt graag naast mensen op de bank en geniet van het onder haar buik gekriebeld te worden. Ze speelt nog niet met speeltjes maar misschien komt dit nog. Petunia brengt graag tijd door op het balkon vooral als zij op mensenvoeten kan liggen! Ze reist goed mee in de auto. Petunia krijgt urinary voer, vanwege gezondheidsproblemen en een eerdere infectie, dit op aanraden van de dierenarts.
Petunia houdt ervan om grote wandelingen te maken en van de natuur te genieten. Ze loopt goed mee aan de lijn. Zij is gesteriliseerd en haar bloedtesten zijn negatief.

Geschatte geboortedatum: 01-06-2015
Herkomst: Attica
Verblijft momenteel in: Griekenland

 

Wilt u meer informatie?

Wilt u meer weten over één van deze honden of katten of een hond of kat reserveren, belt u dan met onze vrijwilligers, zij staan elke dag klaar om u te woord te staan.

Neem contact met ons op

header tekst?

het verhaal over de hond

Ras:
Leeftijd:
Herkomst:

Wilt u meer informatie?

Wilt u meer weten over één van deze honden of katten of een hond of kat reserveren, belt u dan met onze vrijwilligers, zij staan elke dag klaar om u te woord te staan.

Neem contact met ons op