Skip to main content

Alice werd als kitten spelend buiten een winkel gevonden zonder het gevaar te beseffen. Ze werd gered op dezelfde dag dat ze in de buurt verscheen. Ze is een extreem rustige en lieve kat. Ze leeft zonder problemen samen met 18 andere katten, ze heeft een aantal vrienden onder hen waar ze dol op is en anderen respecteert ze alleen maar! Ze houdt van knuffelen in zachte dekens en knuffels. Ze kan een enige kat zijn als haar verzorger veel tijd voor haar heeft. Anders zou het het beste zijn om een kattenvriendje te hebben, want ze is sociaal en zou het gezelschap kunnen missen. Hoe zij omgaat  met honden is niet bekend. Alice is gesteriliseerd. Fiv en felv negatief.

Geschatte geboortedatum: 01-05-2020

Herkomst: Athene

Verblijft momenteel in: Griekenland

 

 

 

 

 

Wilt u meer informatie?

Wilt u meer weten over één van deze honden of katten of een hond of kat reserveren, belt u dan met onze vrijwilligers, zij staan elke dag klaar om u te woord te staan.

Neem contact met ons op