Skip to main content

Tadeo werd opgehaald in een nabijgelegen stad, de vereniging die daar verantwoordelijk is keek of hij een microchip had, die had Tadeo niet. Ze namen foto’s, verspreidden de foto’s en lieten de hond achter! Onze collega’s vonden dit echt niet kunnen en nu is Tadeo in de shelter. Hij is een lieve, aanhankelijke hond, braaf en ook onderdanig. Hij is aanhankelijk, braaf en onderdanig. Tadeo kan het goed vinden in een roedel omdat meerdere honden van verschillende geslachten de hele dag samenleven. Hij schiet goed op met kinderen en houdt van spelen en wandelen. Hij houdt er ook van aangehaald te worden.
Tadeo loopt goed aan de lijn, in de auto kun je heel goed met hem reizen, hij gaat heel rustig liggen. Hij zoekt menselijk contact zoekt. Tadeo is gecastreerd. Zijn schofthoogte is ca. 54 cm.

Geschatte geboortedatum: 03-03-2021
Herkomst: La Solana
Verblijft momenteel in: Spanje

 

Wilt u meer informatie?

Wilt u meer weten over één van deze honden of katten of een hond of kat reserveren, belt u dan met onze vrijwilligers, zij staan elke dag klaar om u te woord te staan.

Neem contact met ons op