Skip to main content

Tore werd in de bergen gevonden door een Zwitserse toerist. Tore had diverse wonden, de toerist nam hem mee naar de dierenarts voor onderzoek en behandeling en vroeg zich af wat er met Tore zou gaan gebeuren. De hond werd naar de shelter gebracht. Inmiddels zijn de wonden geheeld en hij houdt ervan mensen om zich heen te hebben. Met soortgenoten gaat hij goed om. Hoewel Tore niet meer één van de jongsten is, heeft hij veel energie en houdt van spelen met en het rennen achter een bal aan.
Tore is positief getest op Leishmania, honden met Leishmania kunnen een normaal leven leiden.

Geboortedatum: 01-06-2013 (geschat)
Herkomst: Zakynthos ( Zs )
Verblijft momenteel in: Griekenland

 

Wilt u meer informatie?

Wilt u meer weten over één van deze honden of katten of een hond of kat reserveren, belt u dan met onze vrijwilligers, zij staan elke dag klaar om u te woord te staan.

Neem contact met ons op