Skip to main content

Lyra’s moeder leefde op straat, zij en haar puppy’s werden door een aardige mijnheer gevoerd. Helaas werd de moederhond en haar andere puppy’s gedood op de weg. Lyra heeft geluk nog te leven. Ze werd gevangen en ging naar de shelter, waar ze veilig is. Maar een eigen thuis en gezin is het niet. Lyra kan goed omgaan met andere honden, tegenover voor haar vreemde mensen kan ze wel eens verlegen zijn. Ze is een intelligente hond en een snelle leerling. Ze weegt ca. 15 kg.

Geboortedatum: 02-05-2021 (geschat)
Herkomst: Zakynthos ( Zs )
Verblijft momenteel in: Griekenland

 

Wilt u meer informatie?

Wilt u meer weten over één van deze honden of katten of een hond of kat reserveren, belt u dan met onze vrijwilligers, zij staan elke dag klaar om u te woord te staan.

Neem contact met ons op