Skip to main content

Fiona werd ’s nachts door de politie van straat gehaald, als één van de vele honden die achtergelaten is. Fiona werd door onze collega’s opgehaald en leeft nu in een kooi. Ze is een actieve hond, die graag rent en speelt, ze heeft waarschijnlijk veel ellende moeten doorstaan ze was erg hongerig. Zij kan heel goed met andere honden omgaan, ongeacht het geslacht. Omgang met katten is niet getest. Fiona is erg aanhankelijk met kinderen en speelt graag met ze. Aan de lijn loopt ze heel goed, in de auto meegaan is geen probleem. Fiona is gesteriliseerd. Haar schofthoogte is ca. 60 cm. Gewicht ongeveer 25 kg.

Geboortedatum: 01-02-2022 (geschat)
Herkomst: La Solana
Verblijft momenteel in: Spanje

 

Wilt u meer informatie?

Wilt u meer weten over één van deze honden of katten of een hond of kat reserveren, belt u dan met onze vrijwilligers, zij staan elke dag klaar om u te woord te staan.

Neem contact met ons op