Skip to main content
HondenMiddelgroot teefPuppyTeef

Lizzo L

By 1 augustus 2023september 10th, 2023No Comments

Lizzo is een super ontspannen en slim meisje met een eigen willetje! Ze heeft een mooi donker, wat langer vachtje met leuke witte markeringen op haar borst, onder haar kinnetje en haar pootjes. Ze is, net als haar broertje Rolo, een erg sociaal en vrolijk hondje. Lizzo is leergierig en vindt het leuk om nieuwe truukjes te leren. Ook houdt ze van water. Katten, andere honden en kinderen is allemaal geen probleem voor dit meisje.

Lizzo werd samen met haar broertje Rolo gedumpt en vervolgens gevonden achter een supermarkt. Ze waren heel mager en zaten onder de vlooien. Ze zijn toen door Sallie van Little Friends Lefkas in huis genomen om tot rust te komen. Hierdoor zijn ze aan een bench gewend geraakt en waren ze toen, door gebruik van puppy pads in huis, zindelijk. Nu hebben ze plaats moeten maken voor andere kleintjes die hulp nodig hebben en wonen dus in de opvang van Little Friends Lefkas.

Lizzo weegt nu (1.8.2023) ongeveer 4,5 kilo en is circa 17 cm schouderhoogte. We verwachten dat ze meer dan 20 kilo zullen gaan wegen. De ouders zijn onbekend dus dit zijn altijd inschattingen. Lizzo is een pupje dat natuurlijk alles nog moet leren, dat lukt natuurlijk het beste in een liefdevol thuis!
Een eigen familie (met een tuin) om leuke en nieuwe dingen te leren en heerlijk mee te knuffelen, dat is wat Lizzo zoekt! Als u dat bent, dan horen we graag van u!

 

Geboortedatum: 01-05-2023 (geschat)
Herkomst: Lefkas
Verblijft momenteel op: Lefkas

Wilt u meer informatie?

Wilt u meer weten over één van deze honden of katten of een hond of kat reserveren, belt u dan met onze vrijwilligers, zij staan elke dag klaar om u te woord te staan.

Neem contact met ons op