Skip to main content

Vega´s moeder leefde op straat. Een vriendelijke mijnheer voerde Vega, haar moeder, broertje en zusjes. Helaas werden haar moeder, broer en een zus overreden en gedood. Vega heeft geluk dat ze nog leeft. Uiteindelijk werd ze gepakt, samen met zusje Nova. Beiden verbleven bij een opvanggezin en daar ging het goed. Maar een eigen thuis is zoveel fijner. Vega schiet goed op met andere honden, ze is nog een beetje verlegen voor nieuwe mensen. Ze is een intelligente hond en een snelle leerling. Ook met katten kan ze goed opschieten. Een lieve hond die eindelijk een eigent huis moet krijgen, ze verdient het.

Geboortedatum: 01-05-2021 ( Geschat )
Herkomst: Zakynthos

Wilt u meer informatie? Heeft u belangstelling?

Aangezien het erg belangrijk is dat er een passende match is tussen een gezin/persoon en de adoptiehond of -kat hanteren wij een adoptieprocedure. Enerzijds betreft dit een uitgebreide vragenlijst/telefonische intake, anderzijds een huisbezoek op afspraak. Zodoende krijgen wij wederzijds alle benodigde informatie om een adoptie te doen slagen.

U kunt via deze link een formulier invullen https://www.dierenhulpzondergrenzen.com/adoptieformulier/

Of u kunt bellen voor meer informatie met een medewerkster van onze telefoondienst

Wilt u meer informatie?

Wilt u meer weten over één van deze honden of katten of een hond of kat reserveren, belt u dan met onze vrijwilligers, zij staan elke dag klaar om u te woord te staan.

Neem contact met ons op