Skip to main content

Marigold werd in de zomer van 2022 gevangen, samen met andere katten om gesteriliseerd en weer
vrijgelaten nadat de gemeente 3V (Vari-VoulaVouliagmeni) om hulp vroeg! Terwijl Marigold bij de dierenarts lag te herstellen van haar operatie, begonnen een paar mensen die in de buurt wonen te klagen over de overbevolking van zwerfdieren. Onze collega’s waren bang voor haar veiligheid , dus namen we haar in huis.
Marigold is een verlegen poes als ze nieuwe mensen ontmoet, maar na wat tijd wint ze vertrouwen en wordt ze een knuffelige en lieve dame! Nieuwe mensen en een nieuwe omgeving zorgen ervoor dat ze zich een paar dagen verstopt maar als ze zich eenmaal op haar gemak voelt komt ze te voorschijn en zie je haar vriendelijke kant! Harde geluiden en snelle bewegingen jagen haar ook de stuipen op het lijf. Ze voelt zich timide door andere katten en als ze te dichtbij proberen te komen zal ze haar afkeer tonen. Ze weten niets over haar vorige leven en de reden achter haar houding tegenover andere katten, maar ze geloven dat een rustig huishouden met minder katten haar zal helpen opbloeien! Marigold heeft haar veilige plekje gevonden achter de bank en brengt daar heel wat tijd door gedurende de dag. Ze is nog niet zo lang in de opvang, maar heeft al veel vooruitgang geboekt sinds het begin! Ze kan van haar maaltijden genieten in de buurt van andere katten, ze komt steeds vaker uit haar schuilplaats en is begonnen met knuffels en daar zijn we heel blij mee. Ze laten haar de tijd nemen die ze nodig heeft en weten dat als de tijd rijp is, ze zal veranderen in een heel een heel ander poesje! Ze is geen grote fan van eten, maar geniet ervan om overdag een paar uurtjes door te brengen op de beschermde buitenruimte! Als je slaagt voor haar eerste test en door haar wordt goedgekeurd wordt ze heel aanhankelijk, gek op knuffelen en vindt het heerlijk om geaaid te worden op haar rug en in haar nek.
Ze geeft de voorkeur aan lage plekken om in huis rond te hangen in plaats van hoog te klimmen! Marigold is een hele slimme dame die het goed zal doen in een huishouden met minder katten en een gezin dat tijd met haar wil doorbrengen. Ze heeft menselijke interactie nodig om gelukkig te zijn en na alles wat ze heeft meegemaakt verdient ze echt een goed thuis! Marigold is gesteriliseerd.
FIV-FeLV-FIP negatief en Triple feacal (CORONA-PARVO-GIARDIA) 06/02/2023 negatief

Geboortedatum: 14-02-2021 ( Geschat )
Herkomst: Attica

 

Wilt u meer informatie? Heeft u belangstelling?

U kunt via deze link een formulier invullen https://www.dierenhulpzondergrenzen.com/adoptieformulier/

Of u kunt bellen voor meer informatie met een medewerkster van onze telefoondienst:

Anneke +32 (0)4-71449309 Zondag t/m zaterdag 9.00 uur – 22.30 uur

Marijke 0223-722294 06-15593949 Maandag, woensdag en donderdag 14.00 – 16.00 uur

Rita 0299-439774 Donderdag, zaterdag, zondag en maandag 17.00 – 20.00 uur Dinsdag en woensdag 14.30 – 18.00 uur

Ineke 06-58957412 Vrijdag 10.00 tot 16.00 uur

Anne Marie 06-15064902 Zaterdag en zondag 11.00 – 18.00 uur

Wilt u meer informatie?

Wilt u meer weten over één van deze honden of katten of een hond of kat reserveren, belt u dan met onze vrijwilligers, zij staan elke dag klaar om u te woord te staan.

Neem contact met ons op