Skip to main content

Furby is lid van een lieve familie die binnenshuis geboren is en het geluk heeft gehad om opgevoed en verzorgd door niet alleen hun echte moeder, maar ook door een persoon die ze aanbad. Helaas, door persoonlijke omstandigheden werden Furby, haar broertjes en zusjes en haar moeder alleen in huis achtergelaten zonder de menselijke genegenheid die ze gewend waren. Ze kregen dagelijks eten, maar ze hadden allemaal het menselijk gezelschap nodig dat ze die ze al die tijd gewend waren.
De eigenaar besloot ze naar het kattenhotel te brengen zodat de kattenfamilie alle liefde kan krijgen die ze verdienen. Door een genetische aandoening, doorgegeven van de moeder, heeft Furby een kortere staart.
Furby is een lieve, dappere dame en is de eerste om een nieuwe omgeving te verkennen! Ze is de dapperste van de familie en hoewel ze wat tijd nodig heeft om zich op haar gemak te voelen bij nieuwe katten, helpt haar nieuwsgierigheid haar over haar twijfels te overwinnen! Furby is groot en knuffelig als een teddybeer en communiceert graag met mensen! Ze is spraakzaam en vocaal en zal altijd reageren als ze de kans krijgt. Ze brengt graag tijd door met haar broertjes en zusjes en knuffelt graag met ze! Ze past zich aan de nieuwe omgeving en geniet van alle knuffels die ze kan krijgen! Furby verdient het om zich weer geliefd te voelen en is één van die katten die de genegenheid die je haar geeft wel tien keer teruggeeft. Daar is geen twijfel over mogelijk! Geef haar haar wat tijd en ze zal alles overwinnen! Furby is gesteriliseerd.
Fiv -Felv-Fip negatief. Fecal tests FCov,fpv, giardia negatief.

Geboortedatum: 01-01-2021 ( Geschat )
Herkomst: Attica

 

Wilt u meer informatie? Heeft u belangstelling?

U kunt via deze link een formulier invullen https://www.dierenhulpzondergrenzen.com/adoptieformulier/

Of u kunt bellen voor meer informatie met een medewerkster van onze telefoondienst:

Anneke +32 (0)4-71449309 Zondag t/m zaterdag 9.00 uur – 22.30 uur

Marijke 0223-722294 06-15593949 Maandag, woensdag en donderdag 14.00 – 16.00 uur

Rita 0299-439774 Donderdag, zaterdag, zondag en maandag 17.00 – 20.00 uur Dinsdag en woensdag 14.30 – 18.00 uur

Ineke 06-58957412 Vrijdag 10.00 tot 16.00 uur

Anne Marie 06-15064902 Zaterdag en zondag 11.00 – 18.00 uur

Wilt u meer informatie?

Wilt u meer weten over één van deze honden of katten of een hond of kat reserveren, belt u dan met onze vrijwilligers, zij staan elke dag klaar om u te woord te staan.

Neem contact met ons op