Skip to main content

Creeper is lid van een lieve familie die binnenshuis geboren is en het geluk heeft gehad om opgevoed en verzorgd door niet alleen hun echte moeder, maar ook door een persoon die ze aanbad. Helaas, door persoonlijke omstandigheden werden Creeper, haar broertjes en zusjes en haar moeder alleen in huis achtergelaten zonder de menselijke genegenheid die ze gewend waren. Ze kregen dagelijks eten, maar ze hadden allemaal het menselijk gezelschap nodig dat ze die ze al die tijd gewend waren.
De eigenaar besloot ze naar het kattenhotel te brengen zodat de kattenfamilie alle liefde kan krijgen die ze verdienen. Creeper dankt zijn naam aan het feit dat zij bijna zuiver wit is, maar met een paar zwarte plukjes op de bovenkant van haar hoofd, waardoor ze eruitzag als het iconische creeper gezicht uit de video spel Minecraft. Creeper is altijd al een grote kat geweest en zelfs vandaag de dag, hoewel ze niet dik is, is ze een grote poes en heeft ze een gezonde eetlust. Dat betekent dat je een heleboel kat op je schoot zult hebben. Ze schiet ook goed op met andere katten en kan vaak gezien worden terwijl ze haar broertjes en zusjes verzorgt. Ze speelt graag met kattenvriendjes, nadat zij ze leert kennen. In het begin is ze een beetje verlegen, maar als je haar eenmaal liefde en lekkernijen laat zien, wordt ze je vriend worden en een geweldige aanwinst voor je gezin. Creeper is gesteriliseerd.
Fiv -Felv-Fip negatief. Fecal tests FCov,fpv, giardia negatief.

Plotseling raakte Creeper op 23 oktober 2023 verlamd vanaf haar middel, zij hijgde en ademde heel snel.  Ze werd met spoed naar de dierenarts gebracht en ze gaven haar meteen zuurstof, maakten röntgenfoto’s en ze kreeg medicijnen toegediend. Creeper werd gediagnosticeerd met trombo-embolie als gevolg van een hartziekte. Ze ontdekten ook longoedeem met vloeistof in haar longen. De dierenartsen waren niet optimistisch.  Niemand gaf de verzorgers grote hoop dat Creeper zou  stabiliseren en overleven… maar ondanks alle verwachtingen overleefde ze. Na wekenlang in het ziekenhuis veel verschillende behandelingen en medicijnen, dagelijkse fysiotherapiesessies, verbeterde haar conditie. Eerst wisten de dierenartsen niet of ze weer zou kunnen lopen, maar Creeper is een vechter. Ze loopt nu bijna weer normaal en heeft iedereen verrast met haar kracht en geest. Creeper zal dagelijks medicatie voor haar hart nodig hebben en zal te maken krijgen met stolsels, maar in de juiste omgeving en met de juiste zorg zal zijopbloeien en een nog betere versie van zich zelf worden.

Geboortedatum: 01-01-2021 ( Geschat )
Herkomst: Attica

Verblijft momenteel in: Griekenland

 

Wilt u meer informatie?

Wilt u meer weten over één van deze honden of katten of een hond of kat reserveren, belt u dan met onze vrijwilligers, zij staan elke dag klaar om u te woord te staan.

Neem contact met ons op