Skip to main content

Buddy werd zwervend op straat gevonden in een dorpje buiten Mytilini. Hij heeft een rustig karakter, kan in het begin een beetje angstig zijn. Buddy is vriendelijk en speelt alleen, bang voor harde en onbekende geluiden. Hij houdt van knuffels als hij op zijn gemak is. Buddy kan met honden opschieten, met kinderen is niet bekend. Hij is gecastreerd, na aankomt werd hij gediagnosticeerd met leishmania ( 1/1600), de therapie is voltooid. Over 6 maanden ( in december 2023 ) moet hij weer getest worden. Hij krijgt één tabletje alopurinol per dag. Buddy weegt ongeveer 12 kg.

Geschatte geboortedatum: 01-06-2020
Herkomst: Lesbos

Wilt u meer informatie?

Wilt u meer weten over één van deze honden of katten of een hond of kat reserveren, belt u dan met onze vrijwilligers, zij staan elke dag klaar om u te woord te staan.

Neem contact met ons op