Skip to main content

Drago werd samen met zijn moeder, broertjes en zusjes naar een shelter gebracht. Hij was ongeveer 6 maanden jong. Drago moet nog getraind worden, hij heeft nooit in een huis gewoond. Drago is een hond met een groot hart, hij is aanhankelijk en actief. Sociaal met mensen en honden. Met te jonge kinderen raden wij af, dit vanwege zijn grootte. Omgang met katten kan niet getest worden, dus beter van niet., tenminste in een huiselijke omgeving. Drago zit al een hele tijd in de shelter, wie geeft hem een kans en wil en heeft de tijd om een kans te geven op een eigen thuis?

Geboortedatum: 14/02/2020 ( Geschat )
Herkomst: Caceres

Wilt u meer informatie?

Wilt u meer weten over één van deze honden of katten of een hond of kat reserveren, belt u dan met onze vrijwilligers, zij staan elke dag klaar om u te woord te staan.

Neem contact met ons op