Skip to main content

Mijn naam is Noel. Ik ben begin december 2022 door de oprichter van LBS. gevonden Ik lag op een
jute koffiezak voor de plaatselijke koffieshop, niet bewegend.., nauwelijks ademend door mijn snotneus, extreem koud en… met een groot gebied van necrotisch weefsel in mijn mond. Ik werd naar LBS Foster Home gebracht, waar ze begonnen met het verwarmen, want ik was al gedeeltelijk verstijfd. Toen ze me een beetje gestabiliseerd hadden, werd ik meegenomen naar de dierenkliniek. Mijn toestand was echt kritiek, Ik herinner me niet veel van die dag. Ik was onderkoeld met een temperatuur van minder dan 35°C en er werd verteld dat de kansen voor mijn overleving extreem laag waren. Ik werd aan het infuus gelegd en alles wat ik weet is dat de mensen om me heen echt probeerden om mij te helpen. Ik voelde me veilig en geliefd en misschien besloot dat dat ik wilde gaan vechten voor mijn leven. Het leek erop dat iemand eindelijk om me gaf. Ik kon niet goed eten, ik kon niet slikken zonder pijn en het eten kwam er vaak via mijn neus naar buiten. Zelfs waterdruppels waren erg pijnlijk in mijn mond. Alles was een probleem, ademen, eten, drinken, bewegen, maar ik deed het, ik probeerde het, ik wilde leven en ik heb nooit opgegeven.
En nu, een paar maanden later, ben ik hier, helemaal gezond en klaar om de wereld te veroveren. Ik dacht niet dat het mogelijk was om nog gelukkiger te zijn dan ik was nadat ik me zoveel beter voelde, maar toen ik eenmaal uit mijn isolement was, oh wow, wat een prachtige wereld op me wachtte. Ik moet alles ontdekken en zien alles zien. Ik miste zoveel toen ik ziek was, dus nu, elke seconde telt, ik wil zoveel mogelijk van het leven genieten. Ze noemen me hun kerstwonder, en dat ben ik inderdaad.
Iedereen houdt van me, ik weet het, ik voel het. Ik ben een goed en lief poesje, alleen een beetje verwend. Ik hoef ze alleen maar aan te kijken en mensen doen alles wat ik van ze vraag. Ik heb ze zeker om mijn poten gewikkeld. Ik moet nog wat opgroeien, maar je kunt nu al zien, wat voor mooie jonge dame ik ben. Ik hou van menselijke aandacht en liefkozingen, maar natuurlijk alleen op mijn eigen voorwaarden. Een vrolijker poesje zul je waarschijnlijk niet vinden. Niets kan me tegenhouden als ik ergens mijn zinnen op zet. Ik hou van spelen, met andere katjes of met speelgoed. Een simpele pen kan me enige tijd vermaken. Ik ben erg nieuwsgierig en actief. Ik ren en spring door het huis alsof er geen morgen is. Je kunt uren naar mij n gerol kijken. En als ik eindelijk moe ben, krul ik me ergens op in de krabpaal boom of een zacht kattebed en doe ik een goed dutje. Ik ben erg observerend, ik moet weten wat er gebeurt om me heen. Ik kijk graag TV met vogels aan, maar natuurlijk, zijn levende vogels op het terras nog beter.Ik ben een kleine haarbal vol energie en positieve vibraties en gezien wat ik heb meegemaakt, ben ik inderdaad een klein wonder. Ik ben gezegend om hier te zijn. Het enige wat ik nu wil is een liefhebbende familie vinden die me zal verwennen zoals ik verdien. Noel is gecastreerd.
FIV-FeLV-FIP test FeLV, FIV – negatief FIP – positief 1/400
Faecal Tests Giardia, FCOV and FPV – negatief

Geboortedatum (geschat): 07-07-2022
Herkomst: Attica

Wilt u meer informatie? Heeft u belangstelling?

 

Of u kunt bellen voor meer informatie met een medewerkster van onze telefoondienst:

Anneke (contact in België) 04-71449309 Aanwezig: Maandag en donderdag 12.00 uur – 17.00 uur, Dinsdag 12.00 uur – 16.30 uur, Woensdag 11.00 uur – 16.30 uur Vrijdag 12.00 uur – 16.00 uur Zaterdag 13.00 uur – 17.00 uur en Zondag 20.00 uur – 23.00 uur

Gea 06-45462446 Maandag t/m zondag 17.00 uur – 21.30 uur

Marijke 0223-722294 06-15593949 Maandag, woensdag en donderdag 14.00 – 16.00 uur

Rita 0299-439774 Donderdag, zaterdag, zondag en maandag 17.00 – 20.00 uur Dinsdag en woensdag 14.30 – 18.00 uur

Jacqueline 06-44387645 Woensdag 16.00 – 20.00 uur Vrijdag 11.00 uur – 20.00 uur

Ineke 06-58957412 Vrijdag 10.00 tot 16.00 uur

Anne Marie 06-15064902 Zaterdag en zondag 11.00 – 18.00 uur

 

 

 

Wilt u meer informatie?

Wilt u meer weten over één van deze honden of katten of een hond of kat reserveren, belt u dan met onze vrijwilligers, zij staan elke dag klaar om u te woord te staan.

Neem contact met ons op