Skip to main content

Arizona woonde samen met haar dochter Nopal (Mexicaans voor “Cactus” hoewel Arizona van nature meer op een cactus lijk dan zij) bij een lieve mevrouw die hen in haar huis liet wonen na een leven op straat. Op een Op een dag werd deze dame ziek en moest ze naar het buitenland verhuizen en bracht beide poezen naar de opvang voor een veiligere toekomst.

Arizona is een kleine, gedrongen, maar toch ballerina-achtige en behendige kat. Zij zal zich eerst verstoppen voor mensen die zij niet kent, maar zal uiteindelijk uit haar schulp komen, vooral in de aanwezigheid van een vriendelijke kater die haar op haar gemak en veilig laat voelen.
Arizona is knuffelig bij de juiste mensen en een rustige omgeving, dit kan al heel snel zijn. Ze vindt het heerlijk om met andere katten te knuffelen, maar kan ook vrij onafhankelijk zijn en genieten van haar eigen ruimte en tijd! Ze kan goed opschieten met de schuwere katten in het kattenhuis, maar zij krijgt graag aandacht. Zij is een lief zacht poesje dat graag hoog zit. Als je haar roept, springt zij vanaf haar plaats en komt bij je knuffelen. Arizona is een rustige poes maar ook erg nieuwsgierig.
Arizona is een binnenkat.
Arizona is gesteriliseerd. FIV-FeLV-giardia testen zijn negatief.

Geboortedatum: 01-06-2021
Herkomst: Attica

Verblijft  momenteel in Griekenland

Wilt u meer informatie?

Wilt u meer weten over één van deze honden of katten of een hond of kat reserveren, belt u dan met onze vrijwilligers, zij staan elke dag klaar om u te woord te staan.

Neem contact met ons op