Skip to main content

Charly is een vriendelijke hond. Hij verscheen opeens in een dorp, hij was heel erg vuil. Toen hij onze collega zag rende hij direct naar haar toe. Zijn gedrag met andere honden is uitstekend, Charly houdt ook van kinderen. Hij speelt graag met mensen en honden. IN de auto meegaan levert geen problemen op. Ook het aan de lijn lopen gaat Charly goed af. Zijn schofthoogte is. 40 cm.

Geboortedatum: 10-10-2019 ( Geschat )
Herkomst: La Solana

Wilt u meer informatie? Heeft u belangstelling?

Aangezien het erg belangrijk is dat er een passende match is tussen een gezin/persoon en de adoptiehond of -kat hanteren wij een adoptieprocedure. Enerzijds betreft dit een uitgebreide vragenlijst/telefonische intake, anderzijds een huisbezoek op afspraak. Zodoende krijgen wij wederzijds alle benodigde informatie om een adoptie te doen slagen.

U kunt via deze link een formulier invullen https://www.dierenhulpzondergrenzen.com/adoptieformulier/

Of u kunt bellen voor meer informatie met een medewerkster van onze telefoondienst

Wilt u meer informatie?

Wilt u meer weten over één van deze honden of katten of een hond of kat reserveren, belt u dan met onze vrijwilligers, zij staan elke dag klaar om u te woord te staan.

Neem contact met ons op