Skip to main content

Theodora werd regelmatig en ook werd dit op diverse websites kenbaar gemaakt in de omgeving van Tsilivi. Theodora zocht naar eten en gezelschap, ze was absoluut niet agressief. E werd ontdekt dat zij een eigenaar had, maar die wilde haar niet meer hebben. Zij werd onderbracht bij onze collega’s op het eiland, daar is ze veilig. Daar wacht Theodora al een paar jaar tot iemand haar een eigen thuis kan geven. Wij zoeken voor Theodora een ervaren persoon. Zij kan niet bij katten geplaatst worden.

Theodora weegt ongeveer 28 kg.

Geboortedatum: 01-02-2019 (geschat)
Herkomst: Zakynthos

Wilt u meer informatie? Heeft u belangstelling?

Aangezien het erg belangrijk is dat er een passende match is tussen een gezin/persoon en de adoptiehond of -kat hanteren wij een adoptieprocedure. Enerzijds betreft dit een uitgebreide vragenlijst/telefonische intake, anderzijds een huisbezoek op afspraak. Zodoende krijgen wij wederzijds alle benodigde informatie om een adoptie te doen slagen.

U kunt via deze link een formulier invullen https://www.dierenhulpzondergrenzen.com/adoptieformulier/

Of u kunt bellen voor meer informatie met een medewerkster van onze telefoondienst

Wilt u meer informatie?

Wilt u meer weten over één van deze honden of katten of een hond of kat reserveren, belt u dan met onze vrijwilligers, zij staan elke dag klaar om u te woord te staan.

Neem contact met ons op