Skip to main content

Donovan zat in het zuiden van Spanje, nu verblijft hij in de shelter van Lleida. Hij is een aanhankelijke hond, hij is graag in de nabijheid van mensen ( groot en klein ). Donovan kan goed met honden opschieten, zowel reutjes al teefjes. Zijn kennel deelt hij momenteel met een reutje. Zijn omgang met katten is onbekend. Een lieve en charmante hond, die graag een eigen thuis wil hebben. Donovan is gecastreerd. Zijn hoogte is ca. 57 cm.

Geboortedatum: 01-08-2018 ( Geschat )
Herkomst: Lleida

Wilt u meer informatie? Heeft u belangstelling?

Aangezien het erg belangrijk is dat er een passende match is tussen een gezin/persoon en de adoptiehond of -kat hanteren wij een adoptieprocedure. Enerzijds betreft dit een uitgebreide vragenlijst/telefonische intake, anderzijds een huisbezoek op afspraak. Zodoende krijgen wij wederzijds alle benodigde informatie om een adoptie te doen slagen.

U kunt via deze link een formulier invullen https://www.dierenhulpzondergrenzen.com/adoptieformulier/

Of u kunt bellen voor meer informatie met een medewerkster van onze telefoondienst

Wilt u meer informatie?

Wilt u meer weten over één van deze honden of katten of een hond of kat reserveren, belt u dan met onze vrijwilligers, zij staan elke dag klaar om u te woord te staan.

Neem contact met ons op