Skip to main content

Rosie, met haar prachtige groene ogen, is een slimme, sociale hond, die gek is op alles en iedereen.
Ze is een heerlijke, speelse hond, weet wat ze wil en is echt heel sociaal. Ze heeft een kortharige vacht met bruine tekeningen op haar koppie en met haar prachtige groene ogen is het echt een plaatje om te zien. Daarnaast is ze ook nog lief en slim. Ze houdt van knuffelen en spelen met de andere honden, groot of klein, dat maakt Rosie niets uit. Rosie gaat ook prima om met katten en kinderen. Ze houdt ervan om met de vrijwilligers te gaan wandelen, ze draagt dan een tuigje en loopt prima aan de riem. Ze doet het erg goed in huis en ze is gewend aan een bench. Natuurlijk zal ze in een nieuwe omgeving zeker moeten wennen, dat is normaal. Rosie weegt nu circa 23 kilo en is ongeveer 53 cm schouderhoogte en we verwachten dat ze dit formaat ongeveer zal blijven. Rosie is gesteriliseerd.
Rosie is samen met haar 2 broertjes en 3 zusjes in een dichtgeplakte doos gevonden door een Griekse man. Deze aardige man heeft ze bevrijd en een maand voor ze gezorgd totdat hij hulp heeft gevraagd aan Little Friends Lefkas. Inmiddels zijn al haar broertjes en zusjes geadopteerd en hebben stuk voor stuk geweldige families gevonden. Dit gunnen we Rosie ook zo.
Wij zoeken voor Rosie een liefdevolle familie die graag samen met Rosie het leven wil vieren, lekker mee uit wandelen gaat en haar alle attentie en liefde geeft die ze zo verdient. Daarom hebben wij de voorkeur voor een stel waarbij Rosie de enige hond in huis zal zijn. Een tuin om, samen met haar nieuwe familie, in te spelen zou fijn zijn voor Rosie. Maar een familie die genoeg tijd neemt om heerlijk met haar uit wandelen gaat, maar geen tuin heeft, past ook bij Rosie.
Wie kijkt in haar prachtige ogen en wil niets liever dan haar in de armen sluiten om samen uit wandelen te gaan en veel te knuffelen?

Geboortedatum: 11-03-2022 ( Geschat )
Herkomst: Lefkas
Verblijft in: Griekenland

Wilt u meer informatie?

Wilt u meer weten over één van deze honden of katten of een hond of kat reserveren, belt u dan met onze vrijwilligers, zij staan elke dag klaar om u te woord te staan.

Neem contact met ons op