Skip to main content

Rosie, een slimme pup, die gek is op alles en iedereen met prachtige grijs/groene ogen!

Rosie is een prachtige, speelse pup. Ze heeft een kortharige vacht met bruine tekeningen op haar koppie en met daarbij haar mooie grijs/groene ogen is het echt een plaatje om te zien. Daarnaast is ze ook nog lief, speels en slim. Ze houdt van knuffelen en spelen met de andere honden, groot of klein, dat maakt Rosie niets uit. Rosie kan dus ook prima met katten, andere honden en kinderen. Ze houdt ervan om met de vrijwilligers te gaan wandelen, ze draagt dan een tuigje en loopt prima aan de riem. Rosie weegt nu circa 20 kilo en is ongeveer 55 cm schouderhoogte en we verwachten dat ze dit formaat ongeveer zal blijven. Een tuin om, samen met haar nieuwe familie, in te spelen zou fijn zijn voor Rosie. Wie kijkt in haar prachtige ogen en wil niets liever dan haar in de armen sluiten om samen veel te knuffelen en te spelen?

Rosie is klaar om naar haar gouden mandje te reizen. Ze woont nu op de opvang van Little Friends Lefkas en wil heel graag leren om in een huis te wonen en alles wat daarbij komt kijken. De, korte, autoritjes naar dierenarts, voor chip en vaccinaties en sterilisatie doet ze prima. Toen ze gesteriliseerd werd, is ze gecheckt op de zg. Middellandse Zeeziekten en dat was negatief (positief bericht dus).
Rosie is samen met haar 2 broertjes en 3 zusjes in een dichtgeplakte doos gevonden door een Griekse man. Deze aardige man heeft ze bevrijd en een maand voor ze gezorgd totdat hij hulp heeft gevraagd aan Little Friends Lefkas. De verwachting is dat deze vrolijke en open pups, met allemaal een hele bijzondere kleur ogen, zullen uitgroeien tot ranke pups die hoog op hun pootjes staan. Ze houden allemaal van het contact met mensen en knuffels.

Geboortedatum: 01-03-2022 ( Geschat )
Herkomst: Lefkas

Wilt u meer informatie? Heeft u belangstelling?

Aangezien het erg belangrijk is dat er een passende match is tussen een gezin/persoon en de adoptiehond of -kat hanteren wij een adoptieprocedure. Enerzijds betreft dit een uitgebreide vragenlijst/telefonische intake, anderzijds een huisbezoek op afspraak. Zodoende krijgen wij wederzijds alle benodigde informatie om een adoptie te doen slagen.

U kunt via deze link een formulier invullen https://www.dierenhulpzondergrenzen.com/adoptieformulier/

Of u kunt bellen voor meer informatie met een medewerkster van onze telefoondienst

Wilt u meer informatie?

Wilt u meer weten over één van deze honden of katten of een hond of kat reserveren, belt u dan met onze vrijwilligers, zij staan elke dag klaar om u te woord te staan.

Neem contact met ons op