Skip to main content

Boi liep dwalend in een dorp, tot onze collega’s hem ophaalden. Na een onderzoek bij de dierenarts bleek Boi leishmania te hebben. Ze hebben nog geprobeerd zijn baasje te traceren, helaas zonder succes. Boi is een charmante en aanhankelijke hond. Hij vertoont in de shelter geen jachtgedrag. Hij kan soms blaffen tegen andere reutjes, maar hij is makkelijk te corrigeren. Hij doet dit niet tegen alle reutjes in de shelter, met teefjes gaat hij sowieso goed om. Hij deelt zijn kennel moet een teefje. Boi loopt al goed mee aan de lijn. Hij is gecastreerd. Zijn schofthoogte is ca. 35 cm.

Geboortedatum: 01-09-2020 ( Geschat )
Herkomst: Lleida

Wilt u meer informatie? Heeft u belangstelling?

Aangezien het erg belangrijk is dat er een passende match is tussen een gezin/persoon en de adoptiehond of -kat hanteren wij een adoptieprocedure. Enerzijds betreft dit een uitgebreide vragenlijst/telefonische intake, anderzijds een huisbezoek op afspraak. Zodoende krijgen wij wederzijds alle benodigde informatie om een adoptie te doen slagen.

U kunt via deze link een formulier invullen https://www.dierenhulpzondergrenzen.com/adoptieformulier/

Of u kunt bellen voor meer informatie met een medewerkster van onze telefoondienst:

Wilt u meer informatie?

Wilt u meer weten over één van deze honden of katten of een hond of kat reserveren, belt u dan met onze vrijwilligers, zij staan elke dag klaar om u te woord te staan.

Neem contact met ons op