Skip to main content

Ryu liep op ongeveer 15 km van de shelter toen een vrijwilliger hem zag en meenam naar de shelter. Nu leert hij aan de lijn te lopen, dit gaat goed. Ryu is een charmante, kalme en aanhankelijke hond die in het begin iets terughoudend kan zijn. Met zijn soortgenoten kan hij goed opschieten, zijn kennel deelt hij nu met een andere reu. Met katten is niet bekend. Zijn schofthoogte is ca. 54 cm. Ryu is gecastreerd.

Geboortedatum: 02-11-2021 ( Geschat )
Herkomst: Lleida

Wilt u meer informatie? Heeft u belangstelling?

Aangezien het erg belangrijk is dat er een passende match is tussen een gezin/persoon en de adoptiehond of -kat hanteren wij een adoptieprocedure. Enerzijds betreft dit een uitgebreide vragenlijst/telefonische intake, anderzijds een huisbezoek op afspraak. Zodoende krijgen wij wederzijds alle benodigde informatie om een adoptie te doen slagen.

U kunt via deze link een formulier invullen https://www.dierenhulpzondergrenzen.com/adoptieformulier/

Of u kunt bellen voor meer informatie met een medewerkster van onze telefoondienst

Wilt u meer informatie?

Wilt u meer weten over één van deze honden of katten of een hond of kat reserveren, belt u dan met onze vrijwilligers, zij staan elke dag klaar om u te woord te staan.

Neem contact met ons op