Skip to main content

Rinty, ook wel Mr. Nice Guy genoemd door de vrijwilligers op de opvang, is een ontzettend vriendelijke vent. Houdt van alle mensen (bekend en onbekend) die de puppy pen van Little Friends komen bezoeken, is dol op de aandacht die hij dan krijgt en kan niet genoeg krijgen van het kriebelen over zijn buik. Over Rinty is echt niets kwaad te vertellen, misschien dat hij, in de puppy pen niet de actiefste is? Maar haha dat is eigenlijk ook niet negatief. Rinty is gewoon een super lieve, goed gehumeurde, sociale goedzak.

Rinty is, bijna 2 jaar geleden, met zijn broertjes en zusjes, achtergelaten bij een klooster. Ze waren in een slechte conditie en zaten vol met zweren en snijwonden. Gelukkig werden ze gevonden door Little Friends Lefkas en konden ze daar herstellen. En dat is prima gelukt!
Rinty loopt ontzettend goed aan mee aan de lijn en kinderen zullen dol zijn op Rinty en hij op hen. Het is echt een lieverd. Hij heeft een prachtig donkerkleurige korte vacht met lichtbruine accenten.
Rinty weegt nu circa 35 kilo en is circa 77 cm schouderhoogte. Hij is uitgegroeid maar zou wat zwaarder mogen wegen. Rinty is gecastreerd.
Na 2 jaar op de opvang te hebbem gewoond, wil hij niets liever dan eindelijk een lieve eigen familie met een groot hart. Wie valt voor deze grote, mooie vent en wil hem alles over een huiselijk leven leren?

Geboortedatum: 04-06-2022 ( Geschat )

Herkomst: Lefkas

Verblijft momenteel in: Griekenland

 

Wilt u meer informatie?

Wilt u meer weten over één van deze honden of katten of een hond of kat reserveren, belt u dan met onze vrijwilligers, zij staan elke dag klaar om u te woord te staan.

Neem contact met ons op