Skip to main content

Rinty is de clown binnen zijn familie. Hij is vrolijk, sociaal en houdt van ravotten en uitdagende spelletjes met de andere honden. Hij vindt het ophalen van stokken geweldig.
Rinty is, met zijn broertjes en zusjes, achtergelaten bij een klooster. Ze waren in een slechte conditie en zaten vol met zweren en snijwonden. Gelukkig werden ze gevonden door de rescue organisatie op Lefkas en konden ze daar herstellen. En dat is prima gelukt!
Inmiddels is Rinty helemaal opgeknapt en is hij uitgegroeid tot een vrolijke en heel sociale pup. Hij loopt ontzettend goed aan mee aan de lijn en kinderen zullen dol zijn op Rinty en hij op hen. Het is echt een lieverd. Hij heeft een prachtig donkerkleurige korte vacht met lichtbruine accenten. En die oren!! Die passen echt bij hem! Rinty weegt nu circa 28 kilo en is circa 54 cm schouderhoogte en we verwachten dat hij niet meer heel veel zal groeien. Een tuin zou wel heel fijn zijn voor Rinty, zodat hij lekker met stokken kan spelen. Wie zoekt er een fantastische maatje en kan ook goed stokken gooien? Dan bent u misschien dat lieve baasje dat Rinty zoekt!
Rinty is klaar om naar zijn gouden mandje te reizen. Hij woont nu op de opvang op Lefkas en wil heel graag leren om in een huis te wonen en alles wat daarbij komt kijken.  Rinty is gecastreerd.

Geboortedatum: 04-06-2022 ( Geschat )

Herkomst: Lefkas

 

Wilt u meer informatie? Heeft u belangstelling?

Aangezien het erg belangrijk is dat er een passende match is tussen een gezin/persoon en de adoptiehond of -kat hanteren wij een adoptieprocedure. Enerzijds betreft dit een uitgebreide vragenlijst/telefonische intake, anderzijds een huisbezoek op afspraak. Zodoende krijgen wij wederzijds alle benodigde informatie om een adoptie te doen slagen.

 

U kunt via deze link een formulier invullen https://www.dierenhulpzondergrenzen.com/adoptieformulier/

Of u kunt bellen voor meer informatie met een medewerkster van onze telefoondienst

Wilt u meer informatie?

Wilt u meer weten over één van deze honden of katten of een hond of kat reserveren, belt u dan met onze vrijwilligers, zij staan elke dag klaar om u te woord te staan.

Neem contact met ons op