Skip to main content

Lieve lieve Bubba met zijn zachtaardige karakter was gewond aan zijn snoetje toen hij werd gevonden. Zijn oog is toen beschadigd. Gelukkig heeft hij er helemaal geen last van. We denken dat hij met dat oog vormen kan onderscheiden en in het algemeen heeft hij geen probleem met zijn gezichtsvermogen. Hij speelt dat het een lieve lust is en ook zijn wandelingen vindt hij heerlijk en hij loopt lekker mee.
Bubba houdt van aandacht van mensen, komt graag een knuffel halen en speelt lekker met de andere honden op de opvang. Hij heeft weinig aandacht voor katten en heeft geen probleem met kinderen. Bubba heeft gewoon een heel zachtaardig karakter. Op de opvang houden ze zoveel van hem.
Hij werd, met zijn broertjes en zusjes, (toen nog pupjes) achtergelaten bij een klooster. Ze waren in een slechte conditie en zaten vol met zweren en snijwonden. Gelukkig werden ze gevonden door Little Friends Lefkas en konden ze daar herstellen. Inmiddels is Bubba opgegroeid tot een vrolijke, heerlijke hond. Hij weegt 27 kilo en is 70 cm schouderhoogte.
Hij is prachtig getekend, heeft echt een heel mooi koppie en een heerlijke zachte vacht. Een tuin zou wel heel fijn zijn voor Bubba.
Bubba is klaar om naar zijn gouden mand te reizen. Hij woont nu op de opvang op Lefkas en wil heel graag leren om in een huis te wonen met alles wat daarbij komt kijken. Wie wil samen met lieve, speciale Bubba alles uit het leven halen en gaan genieten?
Bubba is gecastreerd.

 

Geboortedatum: 04-06-2022 ( Geschat )
Herkomst: Lefkas

Verblijft momenteel in: Griekenland

Wilt u meer informatie?

Wilt u meer weten over één van deze honden of katten of een hond of kat reserveren, belt u dan met onze vrijwilligers, zij staan elke dag klaar om u te woord te staan.

Neem contact met ons op