Skip to main content

Lieve Bubba met zijn zachtaardige karakter was gewond aan zijn snoetje toen hij werd gevonden. Dit is geheeld, maar heeft daar een blind oog aan overgehouden. Er zijn testen gedaan door de dierenarts en het zou kunnen zijn dat het beter is om het oog, in de toekomst, te verwijderen, maar voor nu is het advies het even aan te kijken en tijd te geven. Hij heeft er in ieder geval helemaal geen last van en wellicht kan hij zijn oog gewoon behouden. Hij speelt dat het een lieve lust is en ook zijn wandelingen vindt hij heerlijk en hij loopt lekker mee.

Bubba houdt van aandacht van mensen, knuffelt graag en speelt lekker met de andere honden op de opvang. Hij heeft weinig aandacht voor katten en heeft geen probleem met kinderen.

Hij werd, met zijn broertjes en zusjes, achtergelaten bij een klooster. Ze waren in een slechte conditie en zaten vol met zweren en snijwonden. Gelukkig werden ze gevonden door de rescue organisatie op Lefkas en konden ze daar herstellen. Dat is prima gelukt, op z’n oogje na. Inmiddels is Bubba opgegroeid tot een gelukkige en sociale pup en weegt nu circa 28 kilo en is 52 cm schouderhoogte.

Hij is prachtig getekend, heeft echt een heel mooi koppie en een heerlijke zachte vacht. Een tuin zou wel heel fijn zijn voor Bubba.

Bubba is klaar om naar zijn gouden mandje te reizen. Hij woont nu op de opvang op Lefkas en wil heel graag leren om in een huis te wonen met alles wat daarbij komt kijken. Wie wil samen met lieve, speciale Bubba alles uit het leven halen en gaan genieten?

Bubba is gecastreerd.

Geboortedatum: 04-06-2022 ( Geschat )
Herkomst: Lefkas

Wilt u meer informatie? Heeft u belangstelling?

Aangezien het erg belangrijk is dat er een passende match is tussen een gezin/persoon en de adoptiehond of -kat hanteren wij een adoptieprocedure. Enerzijds betreft dit een uitgebreide vragenlijst/telefonische intake, anderzijds een huisbezoek op afspraak. Zodoende krijgen wij wederzijds alle benodigde informatie om een adoptie te doen slagen.

 

U kunt via deze link een formulier invullen https://www.dierenhulpzondergrenzen.com/adoptieformulier/

Of u kunt bellen voor meer informatie met een medewerkster van onze telefoondienst

Wilt u meer informatie?

Wilt u meer weten over één van deze honden of katten of een hond of kat reserveren, belt u dan met onze vrijwilligers, zij staan elke dag klaar om u te woord te staan.

Neem contact met ons op