Skip to main content

Lieve slimme Clementine met haar mooie karakter!

Clementine is echt een hele slimme pup met een superzacht en lief karakter. Ze doet niets liever dan heerlijk bij je zitten en knuffelen. Ze woont nu bij iemand in huis, is zindelijk en gewend om, een paar uur, in een bench te slapen. Ze wandelt graag en heeft geleerd om netjes met een tuigje aan de lijn te lopen. Het is een erg rustige omgeving waar ze, op Lefkas, wandelt, dus ze zal wellicht wel even tijd nodig hebben om te wennen aan drukkere omstandigheden. Clementine is een sociaal hondje en ze houdt van mensen, ook vindt ze het heerlijk om samen te spelen en is ze gek op balletjes, piep- en touwspeeltjes. Ook spelletjes met andere honden vindt ze leuk, zowel in het huis waar ze nu woont als in de opvang waar ze soms mee naartoe gaat. Met katten heeft ze geen probleem. Clementine is gemakkelijk te trainen omdat ze veel wil doen voor een lekker voertje en ze ook nog eens een hele slimme meid is. Ze kent het woord “nee” en als ze iets doet wat niet gewenst is, dan stopt ze meteen en komt een knuffel halen. Ze heeft een zijdezachte vacht en prachtige ogen, die je overal volgen. Clementine is nu 58 cm (schouderhoogte) en weegt 18 kilo, ze zal nog wat doorgroeien al zal dat niet heel veel meer zijn. Clementine is reeds gechipt, gevaccineerd en gesteriliseerd, ze testte toen ook negatief op de Middellands Zeeziekten. Ook in de auto doet Clementine het prima.

Wij zoeken voor Clementine een familie, met een tuin, die al wat ervaring heeft met het hebben van een hond. Omdat Clementine wel wat jaloers kan zijn als het om eten gaat, denken wij dat het goed zou zijn als Clementine de enige hond binnen het gezin zal zijn. Kinderen zijn geen probleem voor Clementine, hier zal ze dol op zijn, maar om bovengenoemde reden, gaat de voorkeur uit naar een familie met wat oudere kinderen of één zonder kinderen.

Clementine is helemaal klaar om naar haar gouden mandje te reizen en samen met haar nieuwe familie avonturen te gaan beleven. Bent u dat liefdevolle gezin dat helemaal voor lieve, slimme Clementine gaat? We horen graag van u!

Achtergrond van Clementine
De moeder van Clementine en haar broertjes Alpha, Stavros en zusjes Nora, Sophie en Little Alice is een zwerfhond van ongeveer 23 kilo. Ze is nu gesteriliseerd. Alle pups zijn erg sociaal, vrolijk, zoals pups horen te zijn. Omdat ze allemaal een hele mooie, zachte vacht hebben, worden ze The Silky Kids genoemd door het team van Little Friends Lefkas. De broertjes en zusjes van Clementine hebben allemaal al hun gouden mandjes gevonden. En Clementine wil ook niets liever dan haar eigen gouden mand. Ze is er klaar voor!

Geboortedatum: 04-02-2022 ( Geschat )

Herkomst: Lefkas

Wilt u meer informatie? Heeft u belangstelling?

Aangezien het erg belangrijk is dat er een passende match is tussen een gezin/persoon en de adoptiehond of -kat hanteren wij een adoptieprocedure. Enerzijds betreft dit een uitgebreide vragenlijst/telefonische intake, anderzijds een huisbezoek op afspraak. Zodoende krijgen wij wederzijds alle benodigde informatie om een adoptie te doen slagen.

U kunt via deze link een formulier invullen https://www.dierenhulpzondergrenzen.com/adoptieformulier/

Of u kunt bellen voor meer informatie met een medewerkster van onze telefoondienst

Wilt u meer informatie?

Wilt u meer weten over één van deze honden of katten of een hond of kat reserveren, belt u dan met onze vrijwilligers, zij staan elke dag klaar om u te woord te staan.

Neem contact met ons op