Skip to main content

Pukie werd naast een vuilnisbak gevonden, amper 3 maanden jong. Ze was in een slechte conditie. Ze knapte op bij een opvanggezin .Pukie kan met honen en katten omgaan. Zij is speels, makkelijk in de omgang, speelt graag met andere katten ( vooral katers ). Pukie is niet echt een schootkat, al kruipt ze wel als ze zin heeft bij je op schoot om te gaan slapen. Ze heeft een paar dagen nodig om te wennen, dan wil ze aangehaald worden. Pukie moet een binnenkat worden of buiten waar een goede omheining is. Ze is gesteriliseerd en gezond. FIV-FeLV-giardia test is negatief.

Geboortedatum: 04-10-2021 ( Geschat )
Herkomst: Thessaloniki

Wilt u meer informatie? Heeft u belangstelling?

Aangezien het erg belangrijk is dat er een passende match is tussen een gezin/persoon en de adoptiehond of -kat hanteren wij een adoptieprocedure. Enerzijds betreft dit een uitgebreide vragenlijst/telefonische intake, anderzijds een huisbezoek op afspraak. Zodoende krijgen wij wederzijds alle benodigde informatie om een adoptie te doen slagen.

U kunt via deze link een formulier invullen https://www.dierenhulpzondergrenzen.com/adoptieformulier/

Of u kunt bellen voor meer informatie met een medewerkster van onze telefoondienst:

Marijke 0223-722294 06-15593949 Maandag, woensdag en donderdag 14.00 – 16.00 uur

Rita 0299-439774 Donderdag, zaterdag, zondag en maandag 17.00 – 20.00 uur Dinsdag en woensdag 14.30 – 18.00 uur

Anne Marie 06-15064902 Zaterdag en zondag 11.00 – 18.00 uur

Wilt u meer informatie?

Wilt u meer weten over één van deze honden of katten of een hond of kat reserveren, belt u dan met onze vrijwilligers, zij staan elke dag klaar om u te woord te staan.

Neem contact met ons op