Skip to main content

Bruce werd gevonden in een dorp en kwam daarna in een kleine shelter. Collega’s van ons hebben hem in april opgehaald en nu verblijft hij in de shelter van Lleida.Bruce houdt van mensen, groot en klein. Een speelse, lieve en actieve hond. Hij heeft nog geen jachtinstinct vertoond. Met andere honden gaat hij goed om, ongeacht geslacht. Bruce kan al goed aan de lijn lopen. Hoe Bruce met katten omgaat is niet bekend. Zijn schofthoogte is ca. 45 cm. Bruce is gecastreerd.

Geboortedatum: 02-10-2021 ( Geschat )
Herkomst: Lleida

Wilt u meer informatie? Heeft u belangstelling?

Aangezien het erg belangrijk is dat er een passende match is tussen een gezin/persoon en de adoptiehond of -kat hanteren wij een adoptieprocedure. Enerzijds betreft dit een uitgebreide vragenlijst/telefonische intake, anderzijds een huisbezoek op afspraak. Zodoende krijgen wij wederzijds alle benodigde informatie om een adoptie te doen slagen.

U kunt via deze link een formulier invullen https://www.dierenhulpzondergrenzen.com/adoptieformulier/

Of u kunt bellen voor meer informatie met een medewerkster van onze telefoondienst

Wilt u meer informatie?

Wilt u meer weten over één van deze honden of katten of een hond of kat reserveren, belt u dan met onze vrijwilligers, zij staan elke dag klaar om u te woord te staan.

Neem contact met ons op