Skip to main content

Ayla 6/1/2012 – 13/7/2022

Ayla werd samen met haar zus Ariel in de perrera gedumpt door hun “baasjes”. Wij, DZG, hebben de zusjes uit de perrera laten halen en onder laten brengen bij een betaald opvanggezin tot ze geadopteerd zouden worden. Ayla en Ariel waren altijd samen, kregen het voor elkaar om de bank en het bed van hun opvangbaasje in te pikken en genoten van de liefde en aandacht die ze ontvingen bij hun opvanggezin.
Op 20 april jl overleed Ariel aan kanker. Ayla mistte haar zus, maar haar opvangbaasje en de andere honden sleepte haar er doorheen, en Ayla kon weer genieten. Op foto’s en filmpjes die we van Ayla ontvingen was te zien hoe happy ze weer was, maar helaas sloeg totaal onverwachts op 13 juli jl. het noodlot toe. Toen het opvangbaasje terug thuis kwam van een boodschap trof ze Ayla levenloos aan. Het leek erop dat Ayla een infarct had gehad.
Één van Ayla’s hondenvrienden beschermde zijn overleden vriendin geschokt met huid en haar, alsof hij niet kon geloven dat Ayla er niet meer was, en niet alleen haar hondenvrienden waren geschokt….

Wij troosten ons met de gedachte dat Ayla nog de liefde en warmte van een gezin heeft mogen kennen na haar gruwelijke tijd in de perrera. Ayla heeft uiteraard nooit beseft dat ze nog niet geadopteerd was, haar opvangfamilie was voor Ayla haar thuis.

Rust zacht lieve Ayla, je bent nu weer herenigd met je zus.

Wilt u meer informatie?

Wilt u meer weten over één van deze honden of katten of een hond of kat reserveren, belt u dan met onze vrijwilligers, zij staan elke dag klaar om u te woord te staan.

Neem contact met ons op