Skip to main content

Quince liep op een snelweg, het is wonder dat ze niet is aangereden. Zij ks een vriendelijke en kalme hond. Ze deelt haar eten met een andere hond. Ze is niet erg speels of actief. Maar Quince is lief! Ze loopt al goed mee aan de lijn. Zij is vriendelijk tegen grote en kleine mensen. Zij is gesteriliseerd en gezond. Quince is ongeveer 17 kg. `zwaar` en haar schofthoogte is ca. 49 cm.

Geboortedatum: 01-03-2021 (geschat)
Herkomst: Patros

Wilt u meer informatie? Heeft u belangstelling?

Aangezien het erg belangrijk is dat er een passende match is tussen een gezin/persoon en de adoptiehond of -kat hanteren wij een adoptieprocedure. Enerzijds betreft dit een uitgebreide vragenlijst/telefonische intake, anderzijds een huisbezoek op afspraak. Zodoende krijgen wij wederzijds alle benodigde informatie om een adoptie te doen slagen.

U kunt via deze link een formulier invullen https://www.dierenhulpzondergrenzen.com/adoptieformulier/

Of u kunt bellen voor meer informatie met een medewerkster van onze telefoondienst

Wilt u meer informatie?

Wilt u meer weten over één van deze honden of katten of een hond of kat reserveren, belt u dan met onze vrijwilligers, zij staan elke dag klaar om u te woord te staan.

Neem contact met ons op