Skip to main content

Susie werd gevonden als pup, samen met broertjes en zusjes. Hun moeder was een zwervertje die zich verschanst had in een huis in Barão de São João om haar nestje te krijgen. De familie die in het huis woont nam moeder en puppy’s in hun . Toen de pups groot genoeg waren werden onze collega’s gebeld of zij de hondjes wilden bemiddelen. Susie verblijft nu al 1 jaar in de shelter.

Susie is een nieuwsgierig hondje en actief, ze ziet graag alles wat om haar heen gebeurt en ze houdt ervan om vrij rond te lopen, te spelen en te rennen. Susie is zachtaardig en kan met iedereen goed opschieten.

Geboortedatum: 15-02-2022 (geschat)
Herkomst: Lagos

Wilt u meer informatie? Heeft u belangstelling?

Aangezien het erg belangrijk is dat er een passende match is tussen een gezin/persoon en de adoptiehond of -kat hanteren wij een adoptieprocedure. Enerzijds betreft dit een uitgebreide vragenlijst/telefonische intake, anderzijds een huisbezoek op afspraak. Zodoende krijgen wij wederzijds alle benodigde informatie om een adoptie te doen slagen.

U kunt via deze link een formulier invullen https://www.dierenhulpzondergrenzen.com/adoptieformulier/

Of u kunt bellen voor meer informatie met een medewerkster van onze telefoondienst

Wilt u meer informatie?

Wilt u meer weten over één van deze honden of katten of een hond of kat reserveren, belt u dan met onze vrijwilligers, zij staan elke dag klaar om u te woord te staan.

Neem contact met ons op