Skip to main content

Sally, Susie, Sam en Sigge zijn alle vier erg energiek, lief en speels. Soms zijn ze wel heel erg actief. Ze hebben opvoeding nodig, ze zijn ook nog niet zindelijk Sam is de alfa (hij is ook de grootste) en Susie is waarschijnlijk de meest onderdanige. Ze houden allemaal van mensen en aandacht.
Ze worden binnenkort gesteriliseerd/gecastreerd.
Dit is Susie.

Geboortedatum: 15-02-2022 (geschat)
Herkomst: Lagos

Wilt u meer informatie? Heeft u belangstelling?

Aangezien het erg belangrijk is dat er een passende match is tussen een gezin/persoon en de adoptiehond of -kat hanteren wij een adoptieprocedure. Enerzijds betreft dit een uitgebreide vragenlijst/telefonische intake, anderzijds een huisbezoek op afspraak. Zodoende krijgen wij wederzijds alle benodigde informatie om een adoptie te doen slagen.

U kunt via deze link een formulier invullen https://www.dierenhulpzondergrenzen.com/adoptieformulier/

Of u kunt bellen voor meer informatie met een medewerkster van onze telefoondienst

Wilt u meer informatie?

Wilt u meer weten over één van deze honden of katten of een hond of kat reserveren, belt u dan met onze vrijwilligers, zij staan elke dag klaar om u te woord te staan.

Neem contact met ons op