Skip to main content

Travis en zijn 3 broertjes leken te verdrinken in een grote plas water op een boerderij. Een jongen gaf dit door aan onze collega met de mededeling dat hij 2 van de kittens, Travis en zijn broer Norman, had gered, de anderen waren daar verdronken. Later kwam de waarheid aan het licht; die jongen en zijn vrienden achtervolgden de kittens (nog maar 2 maanden oud) vielen in het water. De kinderen keken toe hoe ze verdronken en lachten. Het was verschrikkelijk om te ontdekken hoe een 10-jarige jongen zich als een brave jongen gedraagt om de gruwelijke daad die hij heeft begaan te verbergen.
Travis is een kat die bij andere katten moet zijn, hij is zeer actief, speels en vreselijk knap. Hij heeft nu maar een paar uurtjes een persoon, er zijn veel katten om voor te zorgen, maar hij is aanhankelijk, erg gulzig en grappig.
Travis kan met andere katten goed opschieten, honden is onbekend. Hij is gecastreerd en zijn bloedtesten waren negatief. Travis is geen verkeer gewend.

Geboortedatum: 07-05-2021 ( Geschat )
Herkomst: Lleida

Wilt u meer informatie? Heeft u belangstelling?

Aangezien het erg belangrijk is dat er een passende match is tussen een gezin/persoon en de adoptiehond of -kat hanteren wij een adoptieprocedure. Enerzijds betreft dit een uitgebreide vragenlijst/telefonische intake, anderzijds een huisbezoek op afspraak. Zodoende krijgen wij wederzijds alle benodigde informatie om een adoptie te doen slagen.

U kunt via deze link een formulier invullen https://www.dierenhulpzondergrenzen.com/adoptieformulier/

Of u kunt bellen voor meer informatie met een medewerkster van onze telefoondienst

:

Wilt u meer informatie?

Wilt u meer weten over één van deze honden of katten of een hond of kat reserveren, belt u dan met onze vrijwilligers, zij staan elke dag klaar om u te woord te staan.

Neem contact met ons op