Skip to main content

Shibi heeft 1 jaar op straat geleefd, hij was bang. Beetje bij beetje kwam hij naar onze collega toe om eten te vragen en elke dag wachtte hij op haar. Er werd besloten het te proberen en hem naar de kattenshelter te brengen. Na de quarantaine werd een test gedaan en bleek dat Shibi FIV heeft. Hij zal geplaatst moeten worden als “alleenkat” en binnen moeten blijven. Op internet kunt u veel informatie vinden over katten die FIV hebben.
Shibi is bang voor vreemden, hij kan een beetje snauwen als je te dicht in de buurt komt en dat wil hij niet, hij heeft echter nog nooit gekrabd of gebeten. Bij de dierenarts gedraagt hij zich heel goed. Als hij je ontmoet is het fijn, hij gaat voor je staan en kijkt je aan alsof hij wil zeggen: “Hé, ik ben hier!”. Zijn blik is charmant en hunkert naar iemand die hem begrijpt en hem het leven geeft dat hij verdient. Eenmaal aangepast is hij een gelukkige kat, hij houdt ervan om op het beschutte terras te zitten, uitkijkend op de straat, zijn tonijnmaaltijd. In een begripvol en geduldig huis zal hij een geweldige metgezel zijn.
Shibi is gecastreerd. Hoe hij met honden is, is onbekend.

Geboortedatum: 01-03-2020 ( Geschat )
Herkomst: Lleida

Wilt u meer informatie? Heeft u belangstelling?

Aangezien het erg belangrijk is dat er een passende match is tussen een gezin/persoon en de adoptiehond of -kat hanteren wij een adoptieprocedure. Enerzijds betreft dit een uitgebreide vragenlijst/telefonische intake, anderzijds een huisbezoek op afspraak. Zodoende krijgen wij wederzijds alle benodigde informatie om een adoptie te doen slagen.

U kunt via deze link een formulier invullen https://www.dierenhulpzondergrenzen.com/adoptieformulier/

Of u kunt bellen voor meer informatie met een medewerkster van onze telefoondienst

Wilt u meer informatie?

Wilt u meer weten over één van deze honden of katten of een hond of kat reserveren, belt u dan met onze vrijwilligers, zij staan elke dag klaar om u te woord te staan.

Neem contact met ons op