Skip to main content

Lex werd bij een bos gevonden in een zeer slechte lichamelijke conditie, lange nagels, kapotte huid, zijn oren, ogen en pootjes zagen er ook zeer slecht uit. Dit bleek te komen door Leishmania. Lex verblijft in Spanje bij een opvanggezin, daar is ook een andere hond. Hij kan met teefjes en reuen opschieten, is ook graag bij mensen. Lex is een aanhankelijke hond, hij loopt goed mee aan de riem. Hij is gecastreerd. Zijn schofthoogte is ca. 58 cm.
Wilt u meer weten over leishmania. Neemt u dan vrijblijvend contact op met medisch@dierenhulpzondergrenzen.com

Geboortedatum: 15-12-2017 ( Geschat )
Herkomst: Lleida

Wilt u meer informatie? Heeft u belangstelling?

Aangezien het erg belangrijk is dat er een passende match is tussen een gezin/persoon en de adoptiehond of -kat hanteren wij een adoptieprocedure. Enerzijds betreft dit een uitgebreide vragenlijst/telefonische intake, anderzijds een huisbezoek op afspraak. Zodoende krijgen wij wederzijds alle benodigde informatie om een adoptie te doen slagen.

U kunt via deze link een formulier invullen https://www.dierenhulpzondergrenzen.com/adoptieformulier/

Of u kunt bellen voor meer informatie met een medewerkster van onze telefoondienst

Wilt u meer informatie?

Wilt u meer weten over één van deze honden of katten of een hond of kat reserveren, belt u dan met onze vrijwilligers, zij staan elke dag klaar om u te woord te staan.

Neem contact met ons op