Skip to main content

Mr. Tibbs werd gedumpt in een kartonnen doos langs de kant van de weg met zijn broers en zussen toen ze nog jong waren. Gelukkig vond een vriend van het kattenhuis de katten  en heeft voor hen gezorgd!

Mr. Tibbs is een vrolijke kater, je zult hem altijd door het huis zien draven met een vriend of twee op zoek naar kattenkwaad. Ze spelen graag met alles wat ze kunnen vinden, soms is een kartonnen doos het favoriete ding en andere keren is het gewoon een pen die ze hebben gestolen! Hij houdt van oudere katten, hij speelt graag met ze omdat het zo leuk is!  Mensen zijn ook best cool.  Mr. Tibbs is  een gulzige jongen, hij zal dus altijd je beste vriend zijn als je lekker eten hebt! Hij vindt het heerlijk om met mensen op de bank te kruipen en tv te kijken. Ze kijken samen naar vogels op de TV en hij vindt het leuk om zich uit te sloven en probeert ze te vangen. Helpen in de keuken is ook een specialiteit van Mr. Tibbs.  Hij is dol op andere katten, dus heeft hij een thuis nodig met een kattenvriendje. Als jij eenmaal gesetteld is in een nieuw huis kan hij goed met kinderen en volwassenen.  FIV-FeLV-giardia testen zijn negatief.

 

Geboortedatum: 01-08-2019  ( Geschat )
Herkomst: Attica

 

Wilt u meer informatie? Heeft u belangstelling?

 

Aangezien het erg belangrijk is dat er een passende match is tussen een gezin/persoon en de adoptiehond of -kat hanteren wij een adoptieprocedure. Enerzijds betreft dit een uitgebreide vragenlijst/telefonische intake, anderzijds een huisbezoek op afspraak. Zodoende krijgen wij wederzijds alle benodigde informatie om een adoptie te doen slagen.

 

U kunt via deze link een formulier invullen https://www.dierenhulpzondergrenzen.com/adoptieformulier/

 

Of u kunt bellen voor meer informatie met een medewerkster van onze telefoondienst

Wilt u meer informatie?

Wilt u meer weten over één van deze honden of katten of een hond of kat reserveren, belt u dan met onze vrijwilligers, zij staan elke dag klaar om u te woord te staan.

Neem contact met ons op