Skip to main content

Boef is een lieve, gezonde, sterkte en aanhankelijke gecastreerde reu. Hij houdt van aandacht en vindt spelen erg leuk. Toen Boef 4,5 maand oud was is hij in Nederland geadopteerd, vanuit Portugal. Boef is leergierig en kan goed luisteren. Hij loopt buiten netjes naast je aan de lijn. Spelen met zijn bal en zoekspelletjes vindt hij leuk. Autorijden vindt hij ook leuk, vooral als hij naar het bos of zandvlakte gaat waar hij lekker kan rennen en graven. Boef is een gezelligheidsdier dat graag knuffelt en bij mensen is, maar op zijn tijd ook lekker zijn eigen plekje opzoekt. Hij is niet dol op katten, maar speelt wel met andere honden. Maar gaat ook graag zijn eigen gang.  Zijn er vragen stel ze gerust!

 

Geschatte geboortedatum: 01-10-2018

Herkomst: Lagos

Verblijft momenteel in: Nederland

 

Wilt u meer informatie?

Wilt u meer weten over één van deze honden of katten of een hond of kat reserveren, belt u dan met onze vrijwilligers, zij staan elke dag klaar om u te woord te staan.

Neem contact met ons op