Skip to main content

Boef is een lieve en aanhankelijke gecastreerde reu. Hij houdt van aandacht en vindt spelen erg leuk. Toen Boef 4,5 maand oud was is hij in Nerdeland geadopteerd. Boef is leergierig en kan goed luisteren. Probleem is echter, dat Boef buiten tijdens het uitlaten aan de lijn erg onzeker is. Soms is hij ontspannen, maar meestal niet, hij begint dan te trekken. Boef is in Nederland

Geboortedatum: 01-10-2018 ( geschat )

 

Wilt u meer informatie? Heeft u belangstelling?

Aangezien het erg belangrijk is dat er een passende match is tussen een gezin/persoon en de adoptiehond of -kat hanteren wij een adoptieprocedure. Enerzijds betreft dit een uitgebreide vragenlijst/telefonische intake, anderzijds een huisbezoek op afspraak. Zodoende krijgen wij wederzijds alle benodigde informatie om een adoptie te doen slagen.
U kunt via deze link een formulier invullen https://www.dierenhulpzondergrenzen.com/adoptieformulier/
Of u kunt bellen voor meer informatie met een medewerkster van onze telefoondienst

Wilt u meer informatie?

Wilt u meer weten over één van deze honden of katten of een hond of kat reserveren, belt u dan met onze vrijwilligers, zij staan elke dag klaar om u te woord te staan.

Neem contact met ons op