Skip to main content

Ariel 6/1/2012 – 20/4/2022

Ariel werd samen met haar zus Ayla in de perrera gedumpt door hun “baasjes”. Wij, DZG, hebben de zusjes uit de perrera laten halen en lieten ze onderbrengen bij een betaald opvanggezin waar ze zouden verblijven tot ze geadopteerd zouden worden.
Maar helaas moest het opvanggezin gedwongen verhuizen en moesten de zusjes van opvang veranderen. Ze kwamen samen bij een nieuw liefdevol opvanggezin terecht. Daar waar Ayla duidelijk nog even moest wennen aan weer een ander thuis, voelde Ariel zich meteen op haar gemak en genoot van de aandacht en liefde. Samen spookte de zusjes van alles uit. Zo pikte ze stiekem de bank helemaal voor hunzelf in, en toen ze op een dag “spoorloos verdwenen” waren bleek dat ze de slaapkamer van hun opvangbaasje gevonden hadden en zich daar genesteld hadden. Ze hadden de deur netjes achter zich dicht gedaan waardoor “elk spoor was uitgewist”.

Op 21 maart werd Ariel wakker met letterlijk een waas op haar ogen. Bij de dierenarts bleken haar leverwaarden niet in orde te zijn en na verder onderzoek bleek Ariel uitgezaaide kanker te hebben. Er werd besloten nog het beste voor haar uit het leven te halen voor de tijd die haar restte. We hoopten op maanden of zelfs langere tijd voor Ariel, maar helaas ging ze heel snel achteruit, verloor in korte tijd haar volledige zicht en, ondanks dat ze nog goed at, vermagerde ze met de dag. Ze werd steeds zwakker, en toen de dag aanbrak dat ze alleen nog maar van haar eten kon genieten, maar dat ze verder zelfs niet meer op kon staan, werd een afspraak bij de dierenarts gemaakt om haar vredig te laten gaan. Maar zover is het net niet gekomen, op 20 april is Ariel ’s ochtends niet meer wakker geworden. Ze was in haar slaap overleden, in haar eigen mandje in haar zo geliefde thuis.

Slechts een maand konden we haar maar geven, maar we zijn enorm dankbaar voor Ariel dat ze omringd van liefde en goede zorgen heen mocht gaan na het ellendige leven wat ze achter de rug had.

Rust zacht Ariel.

Wilt u meer informatie?

Wilt u meer weten over één van deze honden of katten of een hond of kat reserveren, belt u dan met onze vrijwilligers, zij staan elke dag klaar om u te woord te staan.

Neem contact met ons op