Skip to main content

header tekst?

Jasper en Margot hebben 2 ½ jaar in een klein hok “geleefd”, het was verschrikkelijk. Ze konden amper rondlopen, niks om op te liggen en de hokken was erg vies. Geen schoon water, niks. Ze zaten in een apart hokje, het hokje van Margot stond bovenop die van Jasper.
Beiden hebben geluk gehad dat iemand hen in deze erbarmelijke omstandigheden zag en besloot ze te redden. Beiden hadden een erge hernia, ze werden geopereerd. Margot en Jasper zijn volledig hersteld. Jasper is een zelfverzekerde en brutale kater. Hij is niet bang, soms laten dingen hem even opspringen, maar alleen als hij het niet ziet aankomen! Voor de rest houdt hij ervan om nieuwe dingen te ontdekken en te onderzoeken. Jasper is superlief, houdt van mensen en de knuffels die ze geven. Als hij echt van je houdt dan draait hij zich om en laat je zijn buikje zien, soms mag dat kietelen maar soms valt hij je hand aan! Het is een leuk spelletje dat hij graag speet! Jasper is gecastreerd.
Margot is een lieve en zachtaardige poes. Zij kan in het begin een beetje verlegen zijn, ze heeft gewoon tijd nodig om op haar eigen tempo dingen te ontdekken. Als ze dat doet komt ze uit haar schulp. Margot houdt van knuffels, en ze maakt graag vrienden. Ze kan springen, zo hard rennen als ze kan, achter alles aan rennen wat beweegt! Jasper is haar favoriet om mee te spelen. Margot is gesteriliseerd. Ze hebben samen zoveel meegemaakt, nu spelen ze de hele dag! Jasper en Margot vinden het leuk om met elkaar te worstelen, soms kunnen ze zich een beetje laten meeslepen!
Margot en Jasper moeten samen geadopteerd worden, ze zijn onafscheidelijk! Na zoveel samen meegemaakt te hebben vinden ze ik het heerlijk om elkaar in de buurt te hebben om te knuffelen.
De FIV-FeLV-giardia tests zijn negatief.

Geboortedatum: 01-05-2018 ( Geschat )
Herkomst: Attica

Wilt u meer informatie? Heeft u belangstelling?

Aangezien het erg belangrijk is dat er een passende match is tussen een gezin/persoon en de adoptiehond of -kat hanteren wij een adoptieprocedure. Enerzijds betreft dit een uitgebreide vragenlijst/telefonische intake, anderzijds een huisbezoek op afspraak. Zodoende krijgen wij wederzijds alle benodigde informatie om een adoptie te doen slagen.
U kunt via deze link een formulier invullen https://www.dierenhulpzondergrenzen.com/adoptieformulier/
Of u kunt bellen voor meer informatie met een medewerkster van onze telefoondienst

Wilt u meer informatie?

Wilt u meer weten over één van deze honden of katten of een hond of kat reserveren, belt u dan met onze vrijwilligers, zij staan elke dag klaar om u te woord te staan.

Neem contact met ons op