Skip to main content

Bobo is één van de honden, die onverzorgd achter dreigden te blijven in een zwaar verwaarloosde shelter nabij Athene, toen de beheerster van het shelter in de herfst van 2021 ongeneeslijk ziek werd opgenomen in een verpleeghuis. Sindsdien wordt de (opgeknapte) shelter draaiende gehouden door enkele dierenvrienden en worden de kosten daarvan gedekt door een actieve Atheense rescuer. Ook bracht zij enkele honden, waaronder Bobo, over naar een betaald pension, hopend dat na hun adoptie een volgend groepje zou kunnen worden overgeplaatst. De toekomst van de dieren in het shelter en het pension is en blijft immers erg onzeker, des te meer nu deze rescuer in februari’22 met een hersenbloeding in het ziekenhuis ligt en geen inkomen meer heeft. We houden ons hart vast, want wanneer voeding en medische kosten voor de honden niet meer kunnen worden betaald, wacht hen de straat of het gemeente-asiel, dat helaas geen beste reputatie heeft

Gelukkig is Bobo zich daar niet van bewust. Hij heeft een vrolijk karakter, is slim en leert snel. Wel is hij nog wat schuw en onzeker naar mensen die hij niet goed kent. Waarschijnlijk vanwege het geïsoleerde bestaan in de verwaarloosde shelter, waar hij voorheen verbleef. We denken dat dit tijdens zijn verblijf in het pension, waar hij nu verblijft, wel zal bijtrekken. Bobo geniet van menselijke aandacht en wordt graag aangehaald, maar is nog te onzeker om daar om te komen vragen. Met de andere honden kan Bobo het goed vinden. Voor katten toont hij geen belangstelling.
Bobo is gezond. Hij is behandeld tegen ehrlichia en krijgt vanwege een lage leishmania titer (1/400) nog allopurinol.
Hij is gevaccineerd en gesteriliseerd. Schofthoogte ca. 51 cm.

Geboortedatum: 02-03-2019 ( Geschat ) Herkomst: Athene

Wilt u meer informatie? Heeft u belangstelling?

Aangezien het erg belangrijk is dat er een passende match is tussen een gezin/persoon en de adoptiehond of -kat hanteren wij een adoptieprocedure. Enerzijds betreft dit een uitgebreide vragenlijst/telefonische intake, anderzijds een huisbezoek op afspraak. Zodoende krijgen wij wederzijds alle benodigde informatie om een adoptie te doen slagen.
U kunt via deze link een formulier invullen https://www.dierenhulpzondergrenzen.com/adoptieformulier/
Of u kunt bellen voor meer informatie met een medewerkster van onze telefoondienst

Wilt u meer informatie?

Wilt u meer weten over één van deze honden of katten of een hond of kat reserveren, belt u dan met onze vrijwilligers, zij staan elke dag klaar om u te woord te staan.

Neem contact met ons op

header tekst?

het verhaal over de hond

Ras:
Leeftijd:
Herkomst:

Wilt u meer informatie?

Wilt u meer weten over één van deze honden of katten of een hond of kat reserveren, belt u dan met onze vrijwilligers, zij staan elke dag klaar om u te woord te staan.

Neem contact met ons op