Skip to main content

Snowy werd als heel jong puppy in april 2019, samen met zijn broertje Remco en zusje Stephy, gedumpt voor het hek van een particulier shelter in de buurt van Athene. Een shelter dat destijds zo goed als mogelijk werd gerund door een oude, zieke vrouw met een groot hart voor dieren, maar gebrek aan zowel de financiële als de fysieke middelen om de honden een redelijk bestaan te kunnen bieden. Sinds 2021 is deze beheerster voorgoed opgenomen in een verpleeghuis en werden o.a. Remco, Snowy en Stephy, op opgenomen in een goed particulier pension en ontwikkelden zij zich tot prachtige en vriendelijke honden.

Snowy heeft een vriendelijk karakter en kan het heel goed vinden met mensen en met teefjes. Met katten en andere reuen helaas soms wat minder.
Inmiddels is broer Remco geadopteerd en zal zus Stephy hem na de zomer’24 mogen nareizen. Snowy zal dan helaas alleen achter moeten blijven in de shelter. Erg verdrietig, want de drie ‘witte wonders’ zijn van jongsaf aan altijd samen geweest.

Hoe mooi zou het zijn als we een adoptant voor Snowy zouden vinden !

Snowy is gevaccineerd en behandeld tegen ehrlichia. Vanwege een destijds lage leishmania-titer krijgt hij nog allopurinol.

Geboortedatum: 15-02-2019
Herkomst: Athene
Verblijft momenteel in: Griekenland

 

Wilt u meer informatie?

Wilt u meer weten over één van deze honden of katten of een hond of kat reserveren, belt u dan met onze vrijwilligers, zij staan elke dag klaar om u te woord te staan.

Neem contact met ons op