Skip to main content

Maya, gewicht ca. 19 kg, schofthoogte ongeveer 50 cm.
Zij heeft een heel lief en aanhankelijk karakter en kan goed overweg met andere honden. Of dat ook zo is met poezen wordt nog getest. Maya is opgenomen in een pension nadat ze alleen was achtergebleven in de rauwe industriewijk, waar onze lokale collega zich om de vele straathonden bekommert. Maya doet het erg goed en geniet met volle teugen van de wandelingen en lekker spelen op het omheinde terrein van het pension.
Een vriendelijk en sociaal karakter, trekt niet aan de lijn, blaft niet naar de andere honden. Kortom; een goede huishond. Wanneer ze heel enthousiast is gaat ze rondjes draaien van plezier.
Maya is behandeld tegen ehrlichia en krijgt tot nu toe vanwege een lage leishmania titer dagelijks allopurinol.

Geboortedatum: 15-02-2019
Herkomst: Athene

Wilt u meer informatie? Heeft u belangstelling?

Aangezien het erg belangrijk is dat er een passende match is tussen een gezin/persoon en de adoptiehond of -kat hanteren wij een adoptieprocedure. Enerzijds betreft dit een uitgebreide vragenlijst/telefonische intake, anderzijds een huisbezoek op afspraak. Zodoende krijgen wij wederzijds alle benodigde informatie om een adoptie te doen slagen.
U kunt via deze link een formulier invullen https://www.dierenhulpzondergrenzen.com/adoptieformulier/
Of u kunt bellen voor meer informatie met een medewerkster van onze telefoondienst

Wilt u meer informatie?

Wilt u meer weten over één van deze honden of katten of een hond of kat reserveren, belt u dan met onze vrijwilligers, zij staan elke dag klaar om u te woord te staan.

Neem contact met ons op