Skip to main content

Leo is één van de honden, die onverzorgd achter dreigden te blijven in een zwaar verwaarloosd shelter nabij Athene, toen de beheerster van de shelter in de herfst van 2021 ongeneeslijk ziek werd opgenomen in een verpleeghuis. Sindsdien wordt het (opgeknapte) shelter draaiende gehouden door enkele dierenvrienden en worden de kosten daarvan gedekt door een actieve Atheense rescuer. Ook bracht zij enkele honden, waaronder Leo, over naar een betaald pension, hopend dat na hun adoptie een volgend groepje zou kunnen worden overgeplaatst. De toekomst van de dieren in de shelter en het pension is en blijft immers erg onzeker, des te meer nu deze rescuer in februari’22 met een hersenbloeding in het ziekenhuis ligt en geen inkomen meer heeft (ze is paradontologe met een eigen praktijk).

Leo is een vrolijke, enthousiaste en aanhankelijke hond. Hij is goede maatjes met teefjes, maar kan niet goed opschieten met reuen. Met mensen des te beter. In katten toont hij geen interesse. Schofthoogte ca. 56 cm, gewicht ongeveer 28 kg

Geboortedatum: 01-10-2018
Herkomst: Athene

Wilt u meer informatie? Heeft u belangstelling?

Aangezien het erg belangrijk is dat er een passende match is tussen een gezin/persoon en de adoptiehond of -kat hanteren wij een adoptieprocedure. Enerzijds betreft dit een uitgebreide vragenlijst/telefonische intake, anderzijds een huisbezoek op afspraak. Zodoende krijgen wij wederzijds alle benodigde informatie om een adoptie te doen slagen.
U kunt via deze link een formulier invullen https://www.dierenhulpzondergrenzen.com/adoptieformulier/
Of u kunt bellen voor meer informatie met een medewerkster van onze telefoondienst

Wilt u meer informatie?

Wilt u meer weten over één van deze honden of katten of een hond of kat reserveren, belt u dan met onze vrijwilligers, zij staan elke dag klaar om u te woord te staan.

Neem contact met ons op