Skip to main content

Moeder Myrthe kreeg in 2021 ( !!! ) acht pups kreeg in de perrera, twee hebben het helaas niet gered. DZG heeft moeder en pups uit de perrera gehaald en naar een veilige plaatst gebracht. De pups hebben allen een goed thuis gevonden, maar Myrthe wacht nog steeds. Onvoorstelbaar, want Myrthe is een leuke, speelse en lieve hond.   Zij is nieuwsgierig en heel graag in het gezelschap van mensen. Wat zouden wij toch graag zien dat Myrthe haar eindelijk haar eigen mand vindt.

Bij mensen die ze niet kent is ze wat voorzichtig, ze kijkt dan even de kat uit de boom, maar eens ze je kent is het ijs ook gebroken en wil ze alleen maar bij je zijn en dat er van haar gehouden wordt.

Waar Myrthe verblijft zijn ook kinderen, en ook daar gaat zij goed mee om, maar ze kan soms uit enthousiasme wel wat bruusk zijn. Daarom denken we dat ze misschien beter niet bij te kleine kinderen geplaatst kan worden. Myrthe is gesteriliseerd.

 

Geboortedatum: 01-03-2019

Verblijft in Spanje

Wilt u meer informatie?

Wilt u meer weten over één van deze honden of katten of een hond of kat reserveren, belt u dan met onze vrijwilligers, zij staan elke dag klaar om u te woord te staan.

Neem contact met ons op