Skip to main content

Moeder Myrthe die acht pups kreeg in de perrera, twee hebben het helaas niet gered. De pups hebben allen een goed thuis gevonden, Myrthe wacht nog steeds. Een leuke en lieve hond.  Myrthe ziet er goed uit, de angst en onzekerheid die ze in het begin had zijn verdwenen.

Update Myrthe 11/2022:
Myrthe is een lieve speels hond, ze is nieuwsgierig, is graag in het gezelschap van mensen, en wat zouden we graag zien dat ze haar eindelijk haar eigen mand vindt.
Bij mensen die ze niet kent is ze wat voorzichtig, ze kijkt dan even de kat uit de boom, maar eens ze je kent is het ijs ook gebroken en wil ze alleen maar bij je zijn en dat er van haar gehouden wordt.
Dierenartsen vindt ze maar niks, die vertrouwt ze niet, zeker niet als ze aan haar gaan “frunniken”.
Waar Myrthe verblijft zijn ook kinderen, en ook daar gaat Myrthe goed mee om, maar ze kan soms uit enthousiasme wel wat bruusk zijn. Daarom denken we dat ze misschien beter niet bij te kleine kinderen geplaatst kan worden.

 

 

Geboortedatum: 01-03-2019

Herkomst: Spanje

Wilt u meer informatie? Heeft u belangstelling?

Aangezien het erg belangrijk is dat er een passende match is tussen een gezin/persoon en de adoptiehond of -kat hanteren wij een adoptieprocedure. Enerzijds betreft dit een uitgebreide vragenlijst/telefonische intake, anderzijds een huisbezoek op afspraak. Zodoende krijgen wij wederzijds alle benodigde informatie om een adoptie te doen slagen.

U kunt via deze link een formulier invullen https://www.dierenhulpzondergrenzen.com/adoptieformulier/
Of u kunt bellen voor meer informatie met een medewerkster van onze telefoondienst:

Wilt u meer informatie?

Wilt u meer weten over één van deze honden of katten of een hond of kat reserveren, belt u dan met onze vrijwilligers, zij staan elke dag klaar om u te woord te staan.

Neem contact met ons op