Skip to main content

Moeder Myrthe die acht pups kreeg in de perrera, twee hebben het helaas niet gered. De pups hebben een thuis gevonden, Myrthe wacht nog steeds. Een leuke en lieve hond. Myrthe kan goed met kinderen, maar omdat ze nogal bruusk is en ook graag “omhelst”, beter niet bij te kleine kinderen. Myrthe ziet er goed uit, de angst en onzekerheid die ze in het begin had zijn verdwenen.

 

Geboortedatum: 01-03-2019

Herkomst: Spanje

Wilt u meer informatie? Heeft u belangstelling?

Aangezien het erg belangrijk is dat er een passende match is tussen een gezin/persoon en de adoptiehond of -kat hanteren wij een adoptieprocedure. Enerzijds betreft dit een uitgebreide vragenlijst/telefonische intake, anderzijds een huisbezoek op afspraak. Zodoende krijgen wij wederzijds alle benodigde informatie om een adoptie te doen slagen.

U kunt via deze link een formulier invullen https://www.dierenhulpzondergrenzen.com/adoptieformulier/
Of u kunt bellen voor meer informatie met een medewerkster van onze telefoondienst:

Wilt u meer informatie?

Wilt u meer weten over één van deze honden of katten of een hond of kat reserveren, belt u dan met onze vrijwilligers, zij staan elke dag klaar om u te woord te staan.

Neem contact met ons op