Skip to main content

Kerso kwam als puppy, samen met Kensu in de shelter. In de tien jaar dat dit tweetal hier is heeft nog niemand belangstelling getoond. En zij verdienen een eigen thuis. Het is triest dat honden op moeten groeien in een shelter.

Kerso heeft een hard leven gehad, want hij is bang voor mensen. Kerso heeft iemand nodig die hem alle tijd geeft die hij nodig heeft. Niks afdwingen, alleen geduld. Het mag niet zo zijn dat Kerso zijn laatste jaren nog in de shelter moet blijven. De vrijwilligers zijn te druk om elke hond individuele aandacht te geven, ze zijn erg onderbemand.

Samen met broer Kenu ( ook onze website ter adoptie ) zit hij op een kleine plek.

Geboortedatum: 01-01-2010 ( geschat )
Herkomst: Albacete

Wilt u meer informatie?

Wilt u meer weten over één van deze honden of katten of een hond of kat reserveren, belt u dan met onze vrijwilligers, zij staan elke dag klaar om u te woord te staan.

Neem contact met ons op