Skip to main content

Wie geeft Senna het huisje dat zij verdient?

Toen Senna bijna een jaar oud was, werd ze van de straat in Spanje gehaald. Vanaf dat moment heeft Senna al haar tijd doorgebracht in het asiel. Juni 2020 kwam zij naar naar Nederland gekomen en verblijft nu bij een gastgezin. Door veranderende privéomstandigheden, wordt er nu met spoed gezocht naar een adoptiegezin voor Senna zodat zij alle tijd en aandacht krijgt die ze verdient en nodig heeft!

Senna is gek op mensen, het liefst knuffelt ze de hele dag met je. Wanneer Senna iemand voor het eerst ontmoet zal ze erg enthousiast zijn, maar ook op haar hoede.. Blijft toch gek voor haar, om ineens zoveel aandacht te krijgen en lieve mensen te zien. Zodra ze iemand ook maar een beetje kent en vertrouwt, is ze je grootste vriendin! Ze zal je dan ook altijd opzoeken voor aandacht of om gewoon even lekker tegenaan je te komen liggen. Ook speelt ze erg graag met je, alleen weet ze soms nog niet precies hoe. Dit is niet zo gek, na jarenlang in het asiel te hebben gezeten. Ze is daarentegen wel erg slim en pakt dus heel snel dingen op!

Sinds december 2020 wordt getraind met Senna om haar socialisatie met andere dieren beter te krijgen. Zo kan ze op straat bijvoorbeeld al katten met rust laten. Andere honden vindt ze wel nog erg spannend, maar hierin maakt ze ook al een vooruitgang! Ze houdt van lange wandelingen, in het bos en op het strand. Ze gaat graag op ontdekkingstocht.

In huis is Senna erg lief en rustig. Ze past zich volledig aan haar omgeving aan. Wat wel erg belangrijk is, is dat Senna een huisje alleen nodig heeft, geen kinderen en geen dieren. Kinderen kunnen soms onverwachts reageren en hier kan Senna wel erg van schrikken. Ook kan ze soms erg meegaan in de drukte van kinderen, waardoor ze te enthousiast wordt. Vandaar dat het belangrijk is dat ze een eigen, rustige plek krijgt.

Ben jij/ zijn jullie bereid om Senna de liefde, aandacht en tijd te geven die zij verdient?

Maak eens kennis met Senna, geheel vrijblijvend uiteraard.

Ras: kruising Labrador en Stafford
Leeftijd: 01-01-2014 ( geschat )
Herkomst: Spanje

Wilt u meer informatie?

Wilt u meer weten over één van deze honden of katten of een hond of kat reserveren, belt u dan met onze vrijwilligers, zij staan elke dag klaar om u te woord te staan.

Neem contact met ons op