Skip to main content

Swenn kwam in 2020 met zijn zusjes naar Nederland. Hij is buiten onzeker, hij moet daarom ook alle tijd krijgen om te wennen, ook aan een nieuw gezin etc. Hij kan met andere honden, het zou zelfs kunnen dat Swenn zich aan een andere hond optrekt. Hij speelt en rent graag daar met andere honden. Ook in huis luistert hij goed. Swenn is een schat van een hond, ook slim. Nogmaals hij moet de tijd en het geduld krijgen die hij nodig heeft, en verdient. Voor Swenn zal het fijn zijn een gezin te vinden ( of liever; dat hem vindt! ) waar iemand veel thuis is.

Swenn is in Nederland.

Geboortedatum: 21-04-2020 ( Geschat )

Wilt u meer informatie? Heeft u belangstelling?

Aangezien het erg belangrijk is dat er een passende match is tussen een gezin/persoon en de adoptiehond of -kat hanteren wij een adoptieprocedure. Enerzijds betreft dit een uitgebreide vragenlijst/telefonische intake, anderzijds een huisbezoek op afspraak. Zodoende krijgen wij wederzijds alle benodigde informatie om een adoptie te doen slagen.
U kunt via deze link een formulier invullen https://www.dierenhulpzondergrenzen.com/adoptieformulier/
Of u kunt bellen voor meer informatie met een medewerkster van onze telefoondienst

Wilt u meer informatie?

Wilt u meer weten over één van deze honden of katten of een hond of kat reserveren, belt u dan met onze vrijwilligers, zij staan elke dag klaar om u te woord te staan.

Neem contact met ons op