Skip to main content
GalgoHondenMiddelgroot teefTeef

Safari

By 10 juni 2021februari 15th, 2022No Comments

Vijf puppy’s ( Galgo mixjes ) kwamen op 21 maart binnen in de perrera. Het lot dat hen daar wachtte was onzeker. Zodra wij hiervan hoorden hebben wij opdracht gegeven de puppy’s voor ons te reserveren zodat wij uit de perrera konden halen.

Wij hebben ze ondergebracht bij een goed, betaald pension. Daar wachten ze nu op een eigen thuis. Safari is een  vrolijke, speelse jonge hond. Safari kan goed met andere honden opschieten.  Katten zijn in het pension niet aanwezig.

Geboortedatum: 5-12-2020 ( Geschat )
Herkomst: Huelva

Wilt u meer informatie?

Wilt u meer weten over één van deze honden of katten of een hond of kat reserveren, belt u dan met onze vrijwilligers, zij staan elke dag klaar om u te woord te staan.

Neem contact met ons op