Skip to main content

David is absoluut een noodgeval, hij verblijft al ( te ) lang in de shelter en lijkt altijd te worden vergeten. De collega’s zijn bang dat ook hij nog jaren in de shelter zal blijven. David verdient een eigen, veilig en warm thuis.
David is een hond met een groot hart. Bij aankomst was hij erg bang, zijn leven was tot dan zwaar, mishandeling en wreedheid. Hij speelt graag met honden.
Hij was bang voor mensen, liet zich niet aanraken maar dat is nu verbeterd, hij eet zelfs nu uit de hand van de vrijwilliger. Hij gaat echter nooit wandelen, daar hebben de weinige vrijwilligers geen tijd voor. Ook om David maken zij zich zorgen, hij verdient meer. Hij zal moeten wennen aan nieuwe mensen en omstandigheden. De tijd zal hem dan ook gegund moeten worden. Hij wordt in de shelter steeds ongelukkiger. David zal een tuin ter beschikking moeten hebben die met een hoge schutting afgezet is. David is negatief getest op leishmania.

Geboortedatum: 01-05-2018 ( Geschat )
Herkomst: Albacete

Wilt u meer informatie?

Wilt u meer weten over één van deze honden of katten of een hond of kat reserveren, belt u dan met onze vrijwilligers, zij staan elke dag klaar om u te woord te staan.

Neem contact met ons op