Skip to main content

Toni werd gered door de brandweer uit een put van 6 meter, onderin stond meer dan 1 meter water. De brandweer moesten naar beneden met een ladder en Toni werd omhoog gehesen in een veiligheidstuig. Hij was uitgeput van het zwemmen om niet te verdrinken en was uitgehongerd. Ook had iemand hem met witte verf beschilderd. Toen ze eten neerzetten en hem afdroogden, likte hij zijn redders en ging liggen omdat hij niet genoeg kracht had.

Toni is een lieve hond, hij houdt van mensen. Sinds zijn redding, bijna 10 jaar geleden, verblijft hij in de shelter. Niemand heeft ooit belangstelling voor hem getoond. Hij zal moeten wennen aan zijn nieuwe thuis. Hij kan gestrest raken van andere honden, vooral als hij ze niet kent.

Toni is licht positief getest op leishmania, hij krijgt hiervoor 1 pil per dag.

De shelter in Albacete is overvol, er zijn bijna geen vrijwilligers die de hokken kunnen schoonhouden, honden goed kunnen verzorgen of op pad gaan om dieren te redden. Ook zijn er geen gastgezinnen en adopties al helemaal voor volwassen honden. De volwassen honden zijn de vergeten honden. De collega’s doen wat ze kunnen, maar het is nooit genoeg. Daarom zijn zij zo bezorgd om Toni. Bij wie mag hij wonen voor de rest van zijn leven?

Geboortedatum: 05-01-2010 ( Geschat )

Herkomst: Albacete

Wilt u meer informatie?

Wilt u meer weten over één van deze honden of katten of een hond of kat reserveren, belt u dan met onze vrijwilligers, zij staan elke dag klaar om u te woord te staan.

Neem contact met ons op