Skip to main content

Athos werd op 25-01-2021 samen met Artemis door hun eigenaar naar de perrera gebracht, het was bijna het einde van het jachtseizoen, ze zullen “niet goed genoeg” geweest zijn bij de jacht. In de perrera wacht elke hond hetzelfde lot, komt niemand binnen een aantal weken om hen te adopteren, dan zullen ze gedood worden. Athos en Artemis werden door ons gereserveerd om ze uit de perrera te halen zodra dit was toegestaan. Beiden werden ondergebracht bij een bevriend en goed pension, tegen betaling. Daar lopen ze vrij rond met andere honden. Dit gaat goed. Athos is schuchter, maar dit gaat steeds beter. Wie weet wat hij mee heeft moeten meemaken. Artemis heeft een heel goed thuis gevonden in Nederland, nu Athos nog.

Athos zoekt de stabiele niet dominante honden op en ontwijkt wijselijk de dominantere honden. Hij durft zijn vertrouwen te geven aan zijn opvangster, maar blijft desondanks in het begin een onzekere hond die veel geduld en begrip nodig heeft. Athos is gecastreerd. Hij is gediagnosticeerd met leihsmania.

Athos zoekt en verdient een thuis. En dat doet hij nu al een paar jaar. Athos is een lieve en vrolijke hond, gaat goed om met de andere honden.

Wie geeft deze prachtige Galgo een kans op een thuis? Wij zoeken daarom met spoed een adoptiegezin.

Herkomst: Huelva
Geboortedatum 01-05-2015 (geschat)

Verblijft momenteel in: Spanje

Wilt u meer informatie?

Wilt u meer weten over één van deze honden of katten of een hond of kat reserveren, belt u dan met onze vrijwilligers, zij staan elke dag klaar om u te woord te staan.

Neem contact met ons op