Skip to main content

Athos werd op 25-01-2021 samen met Artemis door hun eigenaar naar de perrera gebracht, het was bijna het einde van het jachtseizoen, ze zullen “niet goed genoeg” geweest zijn bij de jacht. In de perrera wacht elke hond hetzelfde lot, komt niemand binnen een aantal weken om hen te adopteren,dan zullen ze gedood worden. Athos en Artemis werden door ons gereserveerd om ze uit de perrera gehaald te worden zodra dit was toegestaan. Beiden werden ondergebracht bij een bevriend en goed pension, tegen betaling. Daar lopen ze vrij rond met andere honden. Dit gaat goed. Athos is nog een beetje schuchter, maar dit gaat steeds beter. Wie weet wat hij mee heeft moeten meemaken.

Wie geeft deze prachtige Galgo een kans op een thuis? Athos is gecastreerd.

Herkomst: Spanje
Geboortedatum 01-05-2015 (geschat)

Ras: Galgo

Wilt u meer informatie?

Wilt u meer weten over één van deze honden of katten of een hond of kat reserveren, belt u dan met onze vrijwilligers, zij staan elke dag klaar om u te woord te staan.

Neem contact met ons op