Skip to main content

Athos werd op 25-01-2021 samen met Artemis door hun eigenaar naar de perrera gebracht, het was bijna het einde van het jachtseizoen, ze zullen “niet goed genoeg” geweest zijn bij de jacht. In de perrera wacht elke hond hetzelfde lot, komt niemand binnen een aantal weken om hen te adopteren,dan zullen ze gedood worden. Athos en Artemis werden door ons gereserveerd om ze uit de perrera gehaald te worden zodra dit was toegestaan. Beiden werden ondergebracht bij een bevriend en goed pension, tegen betaling. Daar lopen ze vrij rond met andere honden. Dit gaat goed. Athos is schuchter, maar dit gaat steeds beter. Wie weet wat hij mee heeft moeten meemaken. Zijn steun en toeverlaat is Artemis.

 

Athos zoekt de stabiele niet dominante honden op en ontwijkt wijzelijk de dominantere honden. Hij durft zijn vertrouwen te geven aan zijn opvangster, maar blijft desondanks een heel erg onzekere hond die heel veel geduld en begrip nodig heeft.

Wie geeft deze prachtige Galgo een kans op een thuis? Athos is gecastreerd.

Herkomst: Spanje
Geboortedatum 01-05-2015 (geschat)

Wilt u meer informatie? Heeft u belangstelling?
Aangezien het erg belangrijk is dat er een passende match is tussen een gezin/persoon en de adoptiehond of -kat hanteren wij een adoptieprocedure. Enerzijds betreft dit een uitgebreide vragenlijst/telefonische intake, anderzijds een huisbezoek op afspraak. Zodoende krijgen wij wederzijds alle benodigde informatie om een adoptie te doen slagen.
U kunt via deze link een formulier invullen https://www.dierenhulpzondergrenzen.com/adoptieformulier/

Of u kunt bellen voor meer informatie met een medewerkster van onze telefoondienst

Wilt u meer informatie?

Wilt u meer weten over één van deze honden of katten of een hond of kat reserveren, belt u dan met onze vrijwilligers, zij staan elke dag klaar om u te woord te staan.

Neem contact met ons op