Skip to main content

Feng kwam in ons leven op 10 december 2010 na een lange rit uit Javea. Het eerste contact was gelijk raak en vanaf die tijd gelijk een klik samen.  Ze was een echt alfa teef, want eenmaal in huis bepaalde zij waar ze ging liggen en de andere twee honden waren ondergeschikt. Heel bijzonder dit te zien. Feng betekent in het Chinees “wind” en zeer toepasselijk voor haar. Zij liep altijd zo lichtvoetig alsof de wind haar deels droeg. Op de foto is echt typerend voor Feng als ze op haar gemak lag vol overgave na een heerlijke maaltijd. Het  is geweldig om een oudere hond nog een fijne oude dag te bezorgen en zeer verrassend dat ze toch veel kunnen aanleren, zij had inmiddels al 4 jaar in APASA gezeten.

Dinsdag 23 juli hebben we haar moeten laten inslapen, ze was op. Ze is ongeveer 11 jaar geworden We zijn dankbaar dat zij een tijdje in ons leven heeft mogen meewandelen.

Igor & Michael