Skip to main content

26-10-2003  06-11-2013
Lieve Lobo,

Je kwam ongeveer gelijk met je grote vriend Lucky bij ons in de opvang, oo wat was jij een klein bang hondje, alles vond je eng. Dankzij pindakaas vond je veel dingen al veel minder eng.  Maar samen met je vriendjes durfde je bijna alles. Acht jaar lang was je onze loco Lobo, de lieveling van iedereen zelfs de dierenarts was verliefd op jou. Er
zijn al veel vriendjes voor jou gegaan jongen. Lesley, Youckle, Faith, Doutze en
Lucky. Nu ben je weer bij hen.Lobo dank je wel dat je alle 83 opvanghondjes zoveel liefde hebt gegeven, en dat je ze je warmte mochten voelen. Waar jij nu bent kun je alles weer, rennen, spelen.Kijk af en toe naar beneden naar vriendjes Brui en Tommy.
We zullen je nooit vergeten.
Rust zacht lieverd.

We zullen altijd van je houden.

Heel veel kusjes.

Bas en Kamal
Brui, Tommy, Simba, Kiara, Tom, Meisje, Swoesh en Noushy